Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

0-0 la final de meci îți aduce miza înapoi la casa de pariuri sportive online Betano

Poate că o să râzi, dar eu spun că cel mai tare bonus la Betano e acela care îți rambursează miza dacă meciul se termină 0-0 și pierzi pariul. Mi s-a întâmplat de multe ori să pierd bani pentru că mingea pur și simplu nu a vrut să intre în poartă.

Am ajuns să am coșmar că se terminase 0-0 un meci din Argentina, pe care pusesem 1 pauză/1 final. Începea la două dimineața și, evident, nu am făcut noapte albă ca să văd evoluția scorului. Am zis că văd rezultatul a doua zi. Și l-am văzut: 0-1.

Promoție valabilă pentru orice campionat

Dacă pariam la Betano, 0-0 nu mai era un coșmar, ci un simplu vis. Pentru pariurile necâștigătoare de tip scor final sau pauză/final primești banii înapoi, dacă nu se modifică tabela. La orice meci, în orice campionat. Am văzut promoții similare și la alte case de pariuri online, dar erau mai restrictive, în sensul că erau valabile doar pentru anumite ligi.

Un alt avantaj este acela că banii primiți înapoi sunt reali, nu virtuali. Adică nu trebuie să îi rulezi sau să împlinești cine știe ce alte condiții ca să îi poți retrage.  Bine, nu știu de ce ai vrea să îi retragi. Dacă tot ți se oferă a doua șansă, pariezi și câștigi.

Sunt de încercat niște strategii

pastedGraphic.png

Promoția aceasta reprezintă o șansă în plus pentru diversele strategii pe pariuri pauză/final. Desigur, ea ne e de folos doar dacă alegem meciurile „cu cap”. În două cazuri poate funcționa cu mai mult succes această „plasă de siguranță”: fie avem un meci între două echipe cu atacuri slabe și apărări bune, fie avem o confruntare tacticizată. Ce, nu ai mai văzut Borussia Dortmund – Bayern Munchen 0-0?

A avea succes cu o strategie presupune să faci o documentare stahanovistă. Orice meci se poate termina 0-0, chiar și în Olanda, dar trebuie să te concentrezi pe competiții cu tradiție în goluri puține. Le găsești ușor. Sunt multe site-uri de statistică foarte utile.

Să nu ai ghinion…

O dată ce te-ai decis asupra competiției, poți experimenta, de exemplu, strategia „favorite pauză-final”. Care e idee: presupunând că favorita se impune la final, ai două variante de pariu: X/1 sau 1/1 (cu favorita gazdă). Ai un câștig ok dacă este X/1 și în general îți recuperezi banii dacă este 1/1. Dacă la pauză conduc outsiderii, înseamnă că ai avut ghinion.

Poți încerca și strategia 1/2, 2/1. Să nu spui că se bazează 100% pe „bulan”. Dacă studiezi cu atenție statistica, vei observa că sunt echipe predispuse la așa ceva. Cotele sunt foarte bune. Dacă îți iese un pariu din patru, ești bine. În România (și nu numai) sunt fotbaliști care își reglează veniturile din pariuri, împinși de restanțele financiare de la club. Am citit un interviu în care Ana Maria-Prodan spunea că 8 din 10 fotbaliști „trântesc” meciuri de foame. De ce să nu-ți iasă și ție de o friptură?

Un avantaj pentru pariurile pe scor corect

pastedGraphic_1.png

Dar promoția acoperă și pariurile pe scor corect. Cum procedăm? Am citit despre o strategie care poate aduce un profit decent pe termen lung. Alegi două echipe în meciurile cărora se dau de obicei puține goluri și încerci trei pariuri pe scor corect: 1-0, 0-1 și 1-1. Pui mize egale, care ți se rambursează în caz de 0-0. Un scor corect de acest gen nu poate avea cotă mai mică de 5. În schimb, poate ajunge la 10.00 sau poate chiar să fie mai mare. Îți permiți, deci, să mai alegi două scoruri corecte, să zicem 2-0 și 0-2.

E bine că există case de pariuri online care oferă și această „asigurare în caz de meci plictisitor”. Până la urmă, nici nu e nevoie să profiți de ea în vreo strategie. Pur și simplu bucură-te de hobby!