Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

5 sfaturi mai puțin obișnuite pentru pasionații de pariuri sportive

Cauți ceva diferit pentru a-ți îmbunătăți stilul de joc? Vrei să devii un parior mai bun, însă deși urmezi sfaturile de bază ale specialiștilor, ești împotmolit în pierderi și nu reușești să ieși pe plus la sfârșit de lună? Află că exact asta ți-am pregătit, și anume o serie de sfaturi mai puțin obișnuite care ar putea să te ajute în tentativa ta de a deveni un parior mai bun. Cu siguranță vei rămâne cu câte ceva după citirea acestui articol!

1. Dacă nu ai suficientă încredere să joci 1 solist, mizează pe X2.

Sigur ți s-a întâmplat să analizezi un meci la pariuri sportive, cu gândul că vei paria pe victoria uneia dintre formații, dar după ce ai inspectat mai bine situația nu mai ești atât de convins că acel pariu este atât de bun. Ei bine, aceste semnale conștiente sau parțial-conștiente nu fac altceva decât să lucreze în favoarea ta. Fie cotele nu sunt conforme cu probabilitățile, fie partida este mai echilibrată decât pare. În oricare dintre situații, ar fi bine să cauți și câteva argumente care să fie de partea plasării unui pariu contrar, iar dacă lucrurile par a fi consistente în cealaltă direcție, iar cota valoroasă, de ce să nu mizezi invers față de cum ai avut în plan în primă fază? Ai grijă însă să nu transformi asta într-o obișnuință, în sensul de a nu neglija niciodată analizarea profundă a meciurilor.

2. Nu căuta echipele în formă, ci încearcă să identifici pierzătorii.

 

De multe ori este mai ușor să identifici o echipă care va eșua, decât una care va învinge. Anumite echipe parcă sunt sortite să piardă, pentru că au un lot foarte slab valoric, fie pentru că există dezbinare în grup sau din multe alte motive. Totul este să identifici formațiile care au probleme, să le urmărești parcursul și să pariezi contra lor atunci când situația este de așa natură. Totodată, poți să mergi pe principiul că este mai ușor pentru o formație slabă să piardă un meci de fotbal, decât este pentru una bună să câștige. Totuși, dacă alegi să joci astfel, încearcă să pariezi pe acest partide cu câteva zile înainte de disputarea lor, pentru că astfel vei prinde cote mai bune.

3. Vezi care sunt cele mai populare pariuri ale zilei și încearcă să identifici bomba zilei.

Dacă ai încercat vreodată să-ți verifici biletul la Casa Pariurilor online, sigur ai observat pe pagina principală a agenției meciurile listate sub categoria „TOP PARIURI – Fotbal”. Acolo vei găsi o colecție de meciuri pe care s-a pariat cel mai mult. La alte agenții, vei găsi chiar și pronosticurile cele mai populare ale zilei. Totuși, ca idee, folosind o astfel de listă, trebuie să analizezi acele partide pentru a descoperi dacă nu cumva este vreo cotă greșită pe acolo. Gândește-te că dacă bombele nu s-ar regăsi printre cele mai populare pariuri ale zilei, operatorii nu ne-ar pune sub nas aceste liste, pentru că evident, nu-și propun să se autosaboteze.

4. Răsfoiește o carte sau niște materiale legate de statistică și probabilități.

Fie că ți-a plăcut sau nu matematica la școală și statistica la facultate, este indicat să-ți bagi nasul prin niște resurse interesante legate de aceste două domenii înrudite. Acum, dacă ai chef, caută pe internet lucrări de licență în domeniul pariurilor, pentru că vei găsi destule exemple interesante, însă poți căuta chiar și anumite referate sau proiecte interesante. Să știi că dacă aprofundezi aceste două subiecte, este foarte posibil să-ți vină multe idei despre cum îți poți îmbunătăți stilul de joc la pariuri.

 

 

5. Țintește un profit fix la fiecare pariu jucat individual și ajustează-ți miza în funcție de cotă. Alegerea mizei ne dă de multe ori bătăi de cap. Profesioniștii joacă, de regulă, miză fixă pe fiecare pariu, însă bineînțeles, toate selecțiile sunt pariate în mod individual. Dacă vrei să-ți dai seama mai bine de valoarea cotelor oferte și de probabilitățile unui pronostic, stabilește-ți un profit fix pe care vrei să-l obții de pe urma fiecărui pariu și apoi, calculează miza necesară pentru a atinge potențialul profit dorit. Această metodă te va ajuta să elimini pariurile cu cote relativ mici, de care nu ești atât de convins, însă atenție, să nu riști aiurea mizând pe tot felul de pronosticuri cu cote mari.

Nu uita însă că atunci când vrei să-ți îmbunătățești rezultatele la pariuri online, este esențial să-ți analizezi istoricul și să iei decizii în baza rezultatelor pe care le-ai avut. Nu trebuie să ai așteptări nerealiste și nici să te dai bătut prea repede, ci să te distrezi pariind responsabil și progresând câte puțin. Distracție plăcută!