Alexandru Pelici şi-a găsit o nouă echipă după ce s-a despărţit de CS Mioveni

0

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/profan/public_html/clasamentele.ro/wp-content/themes/covernews/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 43

Liber de contract după ce s-a despărţit în urmă cu două săptămâni de CS Mioveni, antrenorul Alexandru Pelici (43 de ani) şi-a găsit o nouă echipă unde să antreneze, iar din noul sezon va activa din nou în campionatul Ligii 2. Timişoreanul a ajuns la un acord cu FC Hermannstadt, echipă deja promovată matematic în eşalonul secund din Seria a 5-a a Ligii 3.

Pelici a mai discutat cu oficialii clubului sibian şi în iarnă, pe când era la CS Mioveni, i-a refuzat atunci, însă acum şi-a dat acordul să preia FC Hermannstadt începând din vară.

Echipa sibiană a fost condusă în returul campionatului actual de antrenorul Eugen Beza şi directorul tehnic Jean Gavrilă. Cum Beza are dezavantajul că deţine doar licenţa UEFA B, oficialii clubului sibian au fost nevoiţi să caute pentru eşalonul secund un tehnician care corespunde cerinţelor FRF.

Posesor al licenţei UEFA PRO, Alexandru Pelici nu va fi la prima experienţă la Sibiu, acesta antrenând în perioadele august 2010 – iunie 2012 şi septembrie 2012 – octombrie 2012 pe Voinţa Sibiu, echipă pe care a promovat-o şi a pregătit-o în Liga 1.

 

sursa: prosport.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *