Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Antrenorul Vasile Miriuță a semnat un contract valabil până în 2019 cu FC Dinamo

Antrenorul Vasile Miriuță, care a condus până acum echipa de fotbal Concordia Chiajna, a semnat pe 20 septembrie un contract valabil până în 2019 cu FC Dinamo, a anunțat directorul general al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare, Adrian Mutu, într-o conferință de presă.

Chiar dacă primarul Mircea Minea îl asigurase că poate pleca fără probleme, la întâlnirea următoare nu s-a mai prezentat. Iar preşedintele Cristian Tănase nu vrea să-i semneze actele! În aceste condiţii, Miriuţă şi-a dat demisia, conform Sport.ro.

Miriuţă a ajuns în biroul primarului din Chiajna, pentru a-i cere permisiunea de a pleca la Dinamo. „Du-te, Vasile! Ştiu că este visul tău să ajungi la Dinamo. Nouă nu nu pică bine, dar du-te!”, i-ar fi spus Minea. Apoi, Miriuţă s-a dus la biroul lui Ionuţ Negoiţă, cu care s-a înţeles pentru un salariu de 10.000 de euro pe lună. Aproape dublu faţă de cât avea antrenorul la Concordia. Numai că întors la birourile clubului ilfovean, lui Miriuţă i s-a transmis că nu i se va da drumul de la echipă, mai ales că urmează tocmai meciul cu Dinamo. Miriuţă a solicitat o nouă întrevedere cu Minea, stabilită pentru ora 15:30, însă primarul nu s-a prezentat.

Vasile Miriuţă va merge la sediul Concordiei pentru a-şi înregistra demisia, apoi şi la Tribunalul Ilfov dacă avocatul său va considera că este necesar. Apropiaţii lui Dinamo cred că toată această nebunie ar fi creată deliberat de „aripa Nicolae Badea”, una cu influenţe puternice la Chiajna, pentru a-l şicana pe Ionuţ Negoiţă, patronul „câinilor”, de la care are de recuperat peste două milioane de euro.