Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

ASA Târgu Mureş va fi condusă de Dinu „Vamă” în Liga 2

Dinu Gheorghe, poreclit „Vamă”, se întoarce ca şi conducător în fotbalul românesc, la ASA Târgu Mureş, proaspăt retrogradată în Liga 2, şi vrea promovarea din primul an. Contractul dintre Ionel Ganea şi ASA Târgu Mureş nu va mai fi prelungit din această vară, iar Dinu Gheorghe joacă la mai multe capete pentru a alege un antrenor.

ASA Târgu Mureş se reinventează pentru liga secundă şi a făcut un transfer important, în conducerea echipei. Dinu “Vamă” va fi preşedintele echipei din această vară, cu obiectiv promovarea din primul an. “A venit, a văzut baza, a spus că e cea mai frumoasă din ţară, ne-a lăudat baza şi a fost încântat de ceea ce ne dorim noi, obiectivul fiind clar promovarea la anul. Noi suntem foarte mulţumiţi că a venit dânsul. Este un profesionist adevărat, cu o experienţă extraordinară şi, nu vrea să jignesc pe nimeni, cred că cel mai bun conducător dintre cei care sunt acum în fotbal”, a explicat, pentru Liga2.ro, Cristian Cherteş, directorul general de la ASA.

Dinu Gheorghe a confirmat că va merge la ASA şi susţine că la Târgu Mureş se va construi şi o nouă arenă: ”Deocamdată, sunt liber de contract. Dar cred că mâine-poimâine se va finaliza. Echipa a luat-o la vale. A avut perioada aceea în care s-a bătut la titlu şi a terminat pe locul 2. Apoi, echipa a ajuns să retrogradeze din motive care nu ţine neapărat de club. Din ce am înţeles eu, se vor lua măsuri dacă nu se va promova. Am înţeles că se va construi şi un nou stadion. Sunt condiţii foarte bine, astea m-au determinat să accept. Finanţarea va fi ca şi acum, plus sponsori. În 3-4 zile va fi aprobat şi planul de reorganizare. Am înţeles că erau doar nişte probleme cu datorii la ANAF şi au fost rezolvate”, a spus ”Vamă” la DigiSport.

 

sursa: liga2.prosport.ro