Becicherecu Mic la un pas de desființare

0

France's defender Bacary Sagna (C) looks at the ball rolling in the net after his teammate Julien Escude scored an own goal during the World Cup 2010 qualifying football match France vs. Romania, on September 5, 2009 at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris. AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Penalizată cu patru puncte în şedinţa din 18 octombrie a Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF din cauza litigiilor cu foştii antrenori Cosmin Stan şi Mihăiţă Hromei, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic s-a ales cu încă opt puncte scăzute în clasament, deoarece nu şi-a achitat nici acum restanţele financiare. Noua sancţiune a fost dictată în şedinţa din 6 decembrie a aceleiaşi comisii federale.

Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal a dispus sancţionarea CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 4 puncte pentru perioada 01.11.2017-15.11.2017 şi 16.11.2017-30.11.2017.

Comisia a acordat termen în data de 20.12.2017, ora 15.00, dată la care clubul să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Stan Cosmin Vasile pentru a evita în continuare depunctarea”, sună verdictul Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF în cazul litigiului clubului Nuova Mama Mia Becicherecu Mic cu fostul antrenor Cosmin Stan. Unul asemănător este dictat şi în cazul fostului antrenorului secund Mihăiţă Hromei.

În cazul în care nu va stinge cele două litigii, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic va fi din nou depunctată şi în cele din urmă exclusă din campionatul Ligii 3.

 

sursa: liga2.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *