Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Bogdan Andone este noul antrenor al celor de la ASU Poli

ASU Poli a semnat cu antrenorul Bogdan Andone, fost la Olimpia Satu Mare. Tehnicianul a acceptat oferta clubului timișorean după ce a fost în discuții și cu ASA Târgu Mureș și a venit la Timișoara cu secundul Gabriel Vochin.

Andone e născut la Aiud și a jucat la Corvinul Hunedoara, Sportul Studențesc, FC Brașov, Rapid, Farul Constanța, Oțelul Galați, Ferencvaros Budapesta, Apollon Limassol, Alki Larnaka și Ermis Aradippou. Din staff vor mai face parte Toni Foale, pe lângă secundul Gabriel Vochin, antrenorul cu portarii Dragoș Picu și Remus Datcu, ca preparator fizic.

Cei de la ASU Poli încearcă să aducă jucători mai bine cotați și oferă salarii și de 500 de euro și 2500 de lei la semnătură. Deocamdată, doi fotbaliști ofertați au declinat oferta. Ștefan Blănaru a plecat la FC Hermannstadt. De asemenea, cei de la prim-divizionară Poli nu vor să mai prelungească împrumutul lui Radu Motreanu, deși cei de la ASU Poli speră să reușească. Echipa suporterilor mai vrea să împrumut un junior de la clubul autorităților. De asemenea, și împrumutul lui Adi Ungureanu de la Ripensia a expirat. Ioan Mera a fost convins să continue și a mai semnat pentru un an.

Primul jucător nou venit este Marius Staicu, un atacant experimentat pentru nivelul ligii secunde, originar chiar din Timișoara, care în sezonul trecut a evoluat pentru CS Mioveni. De-a lungul ultimului deceniu, vârful în vârstă de 30 de ani a evoluat foarte puțin în orașul natal, după despărțirea de Calor, din 2009, mai bifând o jumătate de sezon la ACS Poli, în 2014.

La reunire va fi și arădeanul Florin Lazea, ultima dată la CSM Lugoj, mijlocaș cu destule prezențe în liga 2 și 3.

Reunirea este programată măine, 27 iunie.