Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Cât contează la pariuri sportive clasamentul și poziția din clasament?

Majoritatea pariorilor de la noi din țară își alocă numai câteva minute analizării unei partide, înainte de a se decide asupra unui pronostic. De regulă, pariorii aruncă o privire peste clasament și inspectează forma de moment, proces care nu durează mai mult de câteva minute. Într-adevăr, acești factori au o oarecare pondere în analizarea unei partide, însă o astfel de abordare nu este nici pe departe suficient de complexă pentru a-i putea permite pariorului să spere la rezultate bune pe termen lung.

Iată câteva dintre celelalte elementele de care trebuie să ținem cont atunci când analizăm o partidă:

  • Avantajul sau dezavantajul terenului pe care se joacă – Deși este evident faptul că majoritatea echipelor joacă mai bine acasă, există și excepții de la această regulă; totodată, trebuie cântărit bine factorul locației, mai ales atunci când o partidă se dispută pe teren neutru
  • Valoarea echipelor care se întâlnesc – Indiferent de forma pe care o traversează și de poziția din clasament, o echipă slabă va avea șanse mai mici de a se impune în fața unui adversar care dispune de un lot net superior, în comparație cu un solist adevărat
  • Rivalitatea și istoricul meciurilor directe – Mai țineți minte perioada de ani buni în care Dinamo s-a chinuit să câștige deplasarea de la Galați? Asta deși gazdele nu aveau alt avantaj în fața oaspeților în afara faptului că jucau în fața propriilor suporteri? Există tot felul de situații de acest gen, cu echipe incomode care reușesc an de an să încurce anumite favorite. La fel de interesante sunt și rivalitățile, care de multe ori generează rezultate surprinzătoare.
  • Condiția fizică a echipelor și programul competițional – Chiar dacă își iau notițe cu privire la partidele precedente pe care le-au disputat echipele, pariorii uită de multe ori să răsfoiască programul celor două echipe. Spre exemplu, o formație ar putea să o lase mai moale într-un meci, dacă are de jucat o altă partidă, mult mai importantă, peste câteva zile. Și aici nu vorbim strict despre faptul că antrenorul ar putea odihni câțiva titulari, ci de felul în care anumiți jucători vor trata partida, încercând să se menajeze, adică să nu se accidenteze și să nu facă risipă de efort.

Bineînțeles, există multe alte elemente de care pariorul se poate folosi pentru a stabili cele mai bune pronosticuri, însă pentru a-și forma un stil profesionist de analizare al partidelor, este nevoie de o investiție constantă de timp, de disciplină și de ceva logică de bun simț.

pariuri sportive

 

 

În plus, pentru a-ți mări șansele de a deveni un pariori iscusit este recomandat să te înregistrezi la casele de pariuri online de top recomandate de specialiști după ce le citești recenziile de pe site-ul comunității pariorilor din România. Înarmat cu o ofertă atât de vastă, vei putea să câștigi câteva procente la fiecare pariu jucat, atâta timp cât joci mereu unde găsești cota mai bună. Nu uita să profiți de ofertele avantajoase ale fiecăruia pentru a-ți putea rotunji veniturile pe termen lung!

Operatorul de pariuri online Unibet se remarcă printr-o ofertă sportivă vastă, dar și prin celelalte 3 platforme licențiate pe le care le propune pariorilor din România, și anume poker, bingo și casino.

Casa de pariuri sportive online Netbet dispune de un arsenal complet pentru amatorii de pariori online, dar și pentru pasionații de jocuri de cazinou și în special de păcănele, incluzând peste 250 de jocuri de cazinou.

Agenția Sportingbet organizează unul dintre cele mai spectaculoase concursuri de predicții, care pune la bătaie săptămânal câștiguri de până la 65.000 RON pentru toți utilizatorii activi ai site-ului.

Platforma de Betting Exchange Betfair îți permite accesul către o piață internațională de tranzacționare, o bursă a pariurilor, dar și către o secțiune de pariuri în cotă fixă, care te va surprinde cu câteva facilități inedite.

Agenția de pariuri online Betano propune o aplicație de mobil de pe care poți paria prin comandă vocală și cote la care operatorul își oprește aproximativ 0% marjă de câștig în fiecare zi!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!