Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Ce tatuaje cu jocuri de noroc îți poți face?

Ai nevoie de sugestii legate de ce tatuaje poți încerca să îți faci? Păi dacă una dintre cele mai mari pasiuni ale tale sunt jocurile de noroc, avem noi câteva idei care te vor face să fugi direct spre studioul de tatuaje în câteva minute. Evident, un tatuaj trebuie să aibă un sens, să îți satisfacă anumite nevoi și să marcheze ceva important. Tatuajul va rămâne cu tine pentru toată viața, deci ocazia și motivul pe care le folosești pentru a face acest tatuaj trebuie să fie ambele foarte importante. Nu trebuie sub nicio formă să regreți tatuajul peste câțiva ani, prin urmare trebuie să conteze și să te reprezinte. Dacă jocurile de noroc sunt în sufletul tău mereu, iată ce idei de tatuaje avem pentru tine:

Jocurile Favorite din cazino

Prima categorie de jocuri pe care o poți alege și ți se va potrivit foarte bine pentru a face un tatuaj permanent este cea de favorite. Bineînțeles că pentru a găsi cea mai bună rețetă de tatuaj, trebuie să te inspiri din cât mai multe detalii pe care tu le preferi în viața de zi cu zi, dar și în această activitate de gambling. Jocurile favorite sunt primele la care trebuie să mergi pentru a găsi inspirație. Dar dacă sloturile sunt jocurile tale preferate, nu ar trebui să îți tatuezi rotiri gratuite fara depunere pentru că artistul tău va avea nevoie de multe încercări pentru a materializa un astfel de design. Ai nevoie de inspirație? Iată câteva sugestii din jocurile pe care le cunoști deja:

Tatuaje de la Ruleta cazinoului

Nu vei putea niciodată să dai greș cu un tatuaj care reprezintă unul dintre cele mai populare jocuri din cazino. Ruleta este reprezentativă pentru întreaga industrie de jocuri de noroc și este unul dintre cele mai de impact tatuaje pe care vei putea să ți le faci. Da, poți oricând să alegi și cărți de joc sau zaruri, dar niciodată nu vei avea un impact la fel de mare precum are o ruletă în adevăratul sens al cuvântului. Cu cât detaliile pe care le adaugi sunt mai multe și ilustrează mai bine elementele importante din cazino, cu atât vei avea un tatuaj mai apreciat. 

Tatuaje cu cărți de joc

Cărțile de joc sunt foarte ușor de recunoscut și nu ai cum să dai greș cu ele. Deși sunt cunoscute de mai mulți oameni și există și indivizi care folosesc cărți de joc în tatuaje, chiar dacă nu au prea multe tangențe cu domeniul de gambling sau cazino. Cărțile de joc chiar dau bine și arată acceptabil indiferent de zona unde se află tatuajul. Tatuajele cu cărți de joc sunt potrivite pentru cei care apreciază jocul de Blackjack, cei care iubesc Pokerul sau chiar cei care sunt atrași de Baccarat. 

Tatuajele cu zaruri

Aici trebuie să îți precizăm că majoritatea tatuajelor cu zaruri au fost epuizate și că este destul de greu să găsești în prezent o variantă de tatuaj cu zaruri care să nu fi devenit deja clișeu. Chiar și tatuajele cu zaruri care au și elemente adiționale au început să fie epuizate. Zarurile au un efect foarte plăcut atunci când sunt introduse în tatuaje, dar cât de mult poți să rămâi unic și să ieși în evidență cu un tatuaj extrem de utilizat deja?

Tatuajele cu sloturi

Ce altceva să tatuezi pe zonele mari ale corpului tău dacă nu un întreg aparat de păcănele care să dea bine în fața oricui. Dacă nu te așteptai deja la o idee care să aibă legătură cu un aparat de păcănele, vei fi uimit să vezi cât de multe rezultate și cât de mulți oameni au ales să își tatueze cel puțin un aparat sau măcar câteva componente de slot pe corp. Este un simbol foarte explicit pentru cazinouri și este un și mai puternic mesaj care merită a fi purtat pe piele pentru tot restul vieții.

Alte idei de tatuaje

Dacă tot ne aflăm aici și vorbim despre tatuaje și ce idei poți avea pentru a cere exact un tatuaj care să te mulțumească, o sa îți oferim încă câteva surse de inspirație și poate vei găsi printre ele câteva detalii pe care să le adaugi tatuajelor tale. Iată ce avem pentru tine:

Cuvinte – În tatuajul tău poți insera cuvinte precum, Noroc, soartă, destin, carte, etc.

Clădiri – Cele mai bune clădiri pe care le poți utiliza pentru tatuajele cu tematici de cazino sunt clădirile care chiar au găzduit jocuri de noroc de-a lungul timpului. Și care clădiri sunt mai renumite dacă nu cele mai cunoscute cazinouri din lume sau chiar renumitele puncte turistice din Las Vegas?

Oameni – Ești un mare fan al lui Daniel Negreanu? De ce să nu îl incluzi și pe el în tatuajul tău?

Concluzie

Sperăm că ai reușit să găsești mai multe motive și detalii pe care să le incluzi în viitorul tău tatuaj cu tematică de cazino. Dacă ai nevoie și de alte idei, încearcă să cauți pe internet în continuare sau să ceri indicații și din partea artistului tău.