Cei mai bine plătiți fotbaliști ai planetei în 2018

0 0

Chiar dacă Mbappe și Pogba au fost în centrul atenției pe parcursul Cupei Mondiale din 2018, aceștia nu se regăsesc în topul celor mai bine plătiți fotbaliști ai planetei în 2018, întrucât contractele lor urmează să fie renegociate. În schimb, avem un fotbalist care nu evoluează în Europa, însă prinde top 5-ul la nivel mondial. Ne așteptăm să avem schimbări în acest clasament până la finele lui 2019, însă în cele ce urmează vă prezentăm cei mai bine plătiți jucători ai anului 2018:

Oscar – 23.3 milioane de Euro

Oscar devenise un jucător extrem de important la Chelsea, încât Mourinho a preferat să-l vândă pe Juan Mata la Manchester United pentru a-i asigura locul de titular brazilianului. Interesant este că Oscar a renunțat temporar la marea performanță în fotbalul mondial, atunci când a acceptat să semneze cu Shanghai SIPG, campioana Chinei din 2018. Oscar are 27 de ani și în prezent câștigă nu mai puțin de 443.000 Euro pe săptămână. Este coleg cu alți doi brazilieni la formația din Shanghai, și anume celebrul Hulk și mai puțin cunoscutul Elkeson. Moda brazilienilor în China nu se oprește însă la aceste nume: Ramires, fostul coleg al lui Oscar de la Chelsea evoluează tot în campionatul Chinei, la fel și fosta vedetă a celor de la AC Milan, Alexandre Pato.

Ești parior? Știi care sunt cele mai tari bonusuri la pariuri în 2019? Nu numai specialiștii știu, ci și noi știm, pentru că am răsfoit top-ul acestora și am aflat cele mai interesante detalii legate de subiect.

Alexis Sanchez – 25.9 milioane de Euro

pastedGraphic.png

Sanchez a profitat în cariera sa de fiecare dată de ofertele avantajoase care i-au fost puse în față. Colo Acolo, River Plate, Udinese, Barcelona, Arsenal și Man United au fost echipele pentru care a jucat chilianul în cariera sa. Ultima sa mutare a fost pe Old Trafford, acolo unde a ajuns după ce multă vreme se discutase că fosta extremă a celor de la Arsenal urma să ajungă la Manchester City. Totuși, forma lui Sanchez a scăzut de la lună la lună și culmea, acesta este unul dintre motivele pentru care se spune că Jose Mourinho a fost dat afară de la Man United în decembrie 2018. Luând în calcul și bonusurile primite, Sanchez a câștigat 500.000 de Euro pe săptămână în anul precedent.

Cristiano Ronaldo – 29.5 milioane de Euro

pastedGraphic_1.png

Ronaldo a semnat în această vară un contract cu Juventus prin care primește 550.000 de Euro pe săptămână. Spre surprinderea multora, portughezul a primit un salariu foarte mare pentru un fotbalist aflat la vârsta de 33 de ani. Totuși, se pare că afacerea a fost una benefică pentru ambele tabere, în sensul că atât Juventus, cât și Cristiano, câștigă extrem de mulți bani și din publicitate, iar rezultatele de pe teren sunt conforme cu așteptările: Ronaldo a marcat 14 goluri în 19 etape de Serie A și a dat 6 pase de gol.

Neymar – 35.1 milioane de Euro