Chelsea, Arsenal, Eintracht Frankfurt şi Valencia, calificate în semifinalele Europa League

0 0
Cluburile engleze Chelsea, Arsenal, formaţia germană Eintracht Frankfurt şi echipa spaniolă Valencia s-au calificat în semifinalele Europa League la fotbal, după meciurile din manşa secundă a sferturilor de finală, desfăşurate joi seara.
Semifinalele competiţiei vor fi Valencia – Arsenal şi Chelsea – Eintracht.
Valencia a dispus cu 2-0 de Villarreal, prin golurile marcate de Toni Lato (la primul gol ca senior) şi Daniel Parejo (din lovitură liberă). „Liliecii” au deschis scorul după o greşeală a tânărului fundaş dreapta român Andrei Raţiu, debutant în prima echipă a „Submarinului galben”. Raţiu a jucat tot meciul şi a primit un cartonaş galben în min. 61.
Arsenal a învins-o pe Napoli şi în deplasare, cu 1-0, după 2-0 la Londra. „Tunarii” au câştigat prin golul marcat de Lacazette, din lovitură liberă. Fundaşul român Vlad Chiricheş a evoluat tot meciul la Napoli. Meciul de pe San Paolo a fost arbitrat de românul Ovidiu Haţegan.
Cheslea a întrecut-o pe Slavia Praga cu 4-3, după 1-0 în Cehia. Londonezii au avut 4-1, dar Slavia, fără românul Alexandru Băluţă în lot, s-a apropiat la 4-3. Pedro a marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă, iar Giroud a contribuit pentru „Blues” cu un gol (al 10-lea al lui în acest sezon de Europa League) şi două assist-uri. La Slavia, Sevcik a marcat două goluri şi a pasat decisiv la al treilea, iar Soucevk a avut un gol şi două pase de gol.
Eintracht a trecut cu 2-0 de Benfica, după ce lusitanii câştigaseră în tur cu 4-2. Echipa din Frankfurt s-a impus prin golurile marcate de Kostic şi Rode, calificându-se graţie golurilor marcate în deplasare.

Rezultate:

Chelsea Londra – Slavia Praga 4-3
Au marcat: Pedro Rodriguez 5, 27, Simon Deli (autogol) 9, Olivier Giroud 17, respectiv Tomas Soucek 26, Petr Sevcik 51, 54.
În tur: 1 -0.
Eintracht Frankfurt – Benfica Lisabona 2-0
Au marcat: Filip Kostic 37, Sebastian Rode 67.
În tur: 2-4.
SSC Napoli – Arsenal Londra 0-1
A marcat: Alexandre Lacazette 36.
În tur: 0-2.
Arbitru: Ovidiu Haţegan (România).
Valencia CF – Villarreal 2-0
Au marcat: Toni Lato 13, Daniel Parejo 54.
În tur: 3-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *