Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Chindia a început pregătirile săptămâna trecută

Formaţia dâmboviţeană antrenată de Nicolae Croitoru a avut, miercuri după-amiază, programat la stadionul „Eugen Popescu” primul antrenament pentru pregătirea noii ediţii de campionat.

Prima surpriză de la reunire a fost anunţul renunţării la căpitanul Dragoş Pătru (37 de ani), cât şi la portarul Cătălin Căbuz (21 de ani), împrumutat de la Viitorul. Noutăţi au fost doar două: Alin Neguţ (19 ani), atacant de la FC Aninoasa, fratele lui Cristian Neguţ, şi Lucian Acasandrei (22 de ani), fundaş central de la Flacăra Moreni. În următoarea perioadă, la pregătire este aşteptat şi fundaşul dreapta Alin Marina (21 de ani), de la FC Aninoasa.

De la reunire au absentat motivat Marian Vătavu şi Vlăduţ Parghel.

Ciprian Iugulescu, fostul preşedinte al CSM Târgovişte va fi director sportiv la echipa din Liga 2, club unde activează şi vărul său, Ionuţ Iugulescu, care e antrenor la Centrul de Copii şi Juniori al Chindiei. Director sportiv la formaţia dâmboviţeană a activat pentru scurt timp şi Cristian Bălaşa, înainte să primească oferta de a o prelua ca antrenor pe FC Aninoasa.

„Propunerea de colaborare a venit din partea preşedintelui clubului, cu care am o relaţie foarte bună. Am acceptat-o cu plăcere şi vreau să reuşim împreună lucruri frumoase la Chindia Târgovişte. Urmează o şedinţă cu asociaţii, după care vom avea mai multe elemente legate de obiective şi alte detalii ce ţin de organizarea clubului. Am venit să fac treabă la acest club, e o provocare interesantă”, a spus Iugulescu, citat de Jurnal de Dâmboviţa.

Primele mutări ale directorului sportiv ar putea fi de la Dinamo: Denis Ciobotariu şi Mihai Neicuţescu, de la echipa secundă a „câinilor”. Un alt jucător dorit este braşoveanul Alexandru David, pus pe liber de UTA în partea a doua a campionatului.

Lotul de jucători prezent la reunire: Meilă, Aioani – Ispas, Ad. Grigore, Nisipeanu, Cr. Neguţ, Pencea, Cherchez, Honciu, Martac, L. Mihai, Şerban, Ioniţă, C. Stoica, Olteanu, Dumitraşcu, L. Grigore, Vârtej, Negulescu, Ţilică, Matei, A. Neguţ, Acasandrei.

Chindia a susținut vineri după-amiază primul amical al verii, la numai trei zile de la reunire. Nou promovată în prima ligă, Juventus București s-a impus cu 2-0 pe stadionul „Eugen Popescu” prin autogolul lui Nisipeanu în prima repriză și Buhăescu în partea secundă.

Nicu Croitoru a folosit o formulă de start cu Aioani – Martac, Ciobotariu, Ispas, Dumitrașcu – Nisipeanu, L. Mihai, Honciu, Stoica – Necuițescu, C. Neguț. Au mai jucat Meilă – Acasandrei, Pencea, Grigore, Șerban, A. Neguț, Ioniță, Neacșu, G. Matei, Năstase, Negulescu, Vîrtej și Țilică. Cristi Cherchez a fost ușor accidentat, iar Vătavu și Parghel învoiți.

Daniel Oprița, antrenorul divizionarei întîi, Juventus, a folosit următoarii fotbaliști: Stoian – Beța, Wallece, Neag, F. Ștefan – Blejdea, Mihăescu, Băjenaru, C. Petre – Măzărache, Țîră. Au mai jucat: Brie – Morariu, Benga, Bărbulescu, Carabela, Bihăescu, Zaharia, Cazan, Neacșu, Stoenac, Buștea.

 

sursa:  jurnaldedambovita.ro