Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Concordia Chiajna s-a salvat de la retrogradare, ACS Poli Timişoara va juca barajul pentru menţinere în Liga 1, iar Pandurii Târgu-Jiu a retrogradat în Liga 2

Concordia Chiajna s-a salvat de la retrogradare, după ce a învins, în deplasare, la Piteşti, cu scorul de 1-0, formaţia FC Voluntari. ACS Poli Timişoara va juca barajul pentru menţinerea în Liga 1, după ce a încheiat la egalitate, scor 2-2, cu echipa Gaz Metan Mediaş. Formaţia Pandurii Târgu-Jiu a fost învinsă cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, în ultima etapă a play-out-ului Ligii 1, şi a încheiat această fază pe locul 7, astfel că a retrogradat în eşalonul secund.
Formaţiile ASA Târgu-Mureş şi Pandurii Târgu-Jiu au retrogradat în Liga 2, de unde sezonul viitor vor juca în Liga 1 echipele Juventus Bucureşti şi Sepsi Sfântu Gheorghe. Poli Timişoara şi UTA Bătrâna Doamnă vor evolua în barajul de menţinere/promovare în prima divizie.
După 12 ani, Pandurii retrogradează în Liga 2, alături de ASA Târgu-Mureş, cele două echipe ocupând ultimele două poziţii în play-out.