Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

CSU Craiova a terminat cantonamentul din Austria

Echipa olteană a pierdut toate cele patru partide de pregătire disputate în Austria, ultima dată fiind învinsă, cu scorul de 2-0, de către vicecampioana Ucrainei, Dinamo Kiev. Anterior, CS Universitatea Craiova a mai pierdut cu ŢSKA Sofia, scor 2-4, cu Ludogoreţ, scor 0-1, şi FC Ufa, scor 1-2.

„Dinamo Kiev este o echipă foarte bună, o echipă cu adevărat puternică, care în fiecare an se clasează pe primele locuri în campionatul Ucrainei. Concluzia este că a fost un antrenament bun, dar este clar că încă mai avem de lucrat. Echipa în acest moment nu este completă. În ciuda rezultatelor, am lucrat foarte bine în ultimele zile, însă trebuie să avem răbdare şi să continuăm să lucrăm la fel de mult. Când vor începe meciurile oficiale vom face o evaluare şi vom vedea cine este pregătit pentru prima echipă”, a declarat tehnicianul Devis Mangia pentru prosport.ro

Atacantul Mihai Roman, de la NEC Nijmegen, şi mijlocaşul de bandă Cristian Bărbuţ, de la AC Poli Timişoara, sunt jucătorii transferaţi în această vară de Craiova iar Mangia a spus că mai ar avea nevoie de întăriri.