Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Cum joc la pariuri online?

Te-ai întrebat vreodată cum poți juca la pariuri online? Ei bine, noi ne-am întrebat, iar asta s-a întâmplat  pentru că ne place să ne eficientizăm foarte mult timpul consumat pentru diversele activități cotidiene. Mâncăm pariurile pe pâine, așa că de ce să nu pariem acasă în timp ce servim micul dejun, în pauza de masă la serviciu sau seara, din fața televizorului, în timp ce urmărim partidele noastre preferate? Am pus deoparte toate zvonurile pe care le-am auzit și am început să ne documentăm de pe site-ul de pariuri online pe care își desfășoară activitatea cea mai mari și mai activă comunitate de pariori de la noi din țară.

Am citit articolele care explicau pe scurt situația legală a jocurilor de noroc practicate în mediul online și am înțeles deîndată că avem voie să pariem numai la agențiile de pariuri online care sunt licențiate la ONJN. Dintre acestea însă, există o serie de operatori de top, care excelează la anumite capitole și care oferă per ansamblu servicii de o calitate ireproșabilă:

Betfair – Este singurul operator care deține o platformă licențiată de Betting Exchange de la noi din țară. Este interesant că putem crea cote și putem tranzacționa cu alți utilizatori din întreaga lume. Totodată, secțiunea de pariuri în cotă fixă, Sportsbook, ne putem la dispoziție câteva facilități interesante, dintre care aș remarca posibilitatea de a asigura biletele pentru a evita pierderea biletelor din cauza unei singure selecții.

 

Sportingbet – Mi-a plăcut acest operator pentru că are o interfață extrem de rapidă, ce poate fi accesată în condiții optime atât de pe computer, cât și de pe mobil sau de pe tabletă, cu sau fără aplicație. Concursul Predictorul Fotbalului, care pune la bătaie săptămânal câștiguri de până la 65.000 RON mi-a adus aminte de Pronosport, prima formă legală de pariuri sportive de la noi din țară.

Betano – Aici am descoperit că pot plasa pariuri cu comandă vocală, după ce am instalat aplicația lor pe iPhone. Totodată, am fost curios să aflu ce înseamnă semnul „0%” care apare zilnic în dreptul unor partide de fotbal, tenis, baschet și chiar volei dacă îmi amintesc bine: este vorba despre o ofertă semi permanentă absolut genială, prin care operatorul propune câteva partide de interes la care își oprește marjă de câștig 0%.

Unibet – Acesta este operatorul care se potrivește de minune tuturor celor care practică mai multe forme de jocuri de noroc. Aici există camere de poker, camere de bingo, jocuri de cazinou live și virtual, pe lângă pariurile sportive. De asemenea, pe site se găsesc analize și ponturi video realizate de analiștii sportivi Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu.

 

Netbet – Dacă vrei să joci pariuri live, cu siguranță te va încânta această casă de pariuri online, pentru că vei găsi numeroase partide din diverse sporturi la orice oră din zi sau din noapte, o mulțime de tipuri de pariuri și piețe rapide, transmisiuni live video cât cuprinde și vei avea în același timp posibilitatea să te folosești de funcția de Cashout parțial, care îți permite să închizi pariurile pe partea de miză dorită.

Deși specialiștii ne spun că pentru a deveni pariori iscusiți trebuie să jucăm la mai multe agenții de top, este evident că pentru a plasa primul pariu online va trebui să alegi unul dintre acești operator. Îți recomand cu tărie să răsfoiești recenziile agențiilor de top pe site-ul comunității pariorilor din România înainte de a începe. Apoi, accesează pagina casei de pariuri sportive alese și deschide-ți un nou cont, introducând câteva date din buletin, un număr de telefon și o adresă de e-mail la care ai acces și setează-ți un nume de utilizator și o parolă pe care să o ții minte.

 

După, alege dintre metodele depunere acceptate de respectiva casă de pariuri online și efectuează prima depunere. Pariorii din România preferă depunerile prin card bancar, Skrill, Paysafecard și chiar numerar. Următorul pas este să navighezi către meciurile de interes, să dai click pe cotele din dreptul pronosticurilor vizate, să introduci miza în caseta corespunzătoare tipului de pariu vizat (simplu, multiplu sau sistem) și să dai click pe butonul de confirmare.

Mare atenție la verificarea contului! Operatorul îți va cere să-i trimiți o copie de pe buletin și o factură recentă de utilități sau un extras bancar pentru a-ți verificat vârsta, identitatea și domiciliul. Procedura este impusă de ONJN, iar operatorii nu fac altceva decât să se supună. Procesul este complet securizat, iar datele tale sunt protejate pe viață.