Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Cupei României, sferturi de finală: FC Hermannstadt va juca cu FCSB

FC Hermannstadt, singura reprezentantă din campionatul Ligii a 2-a rămasă în actuala ediţie a Cupei României, a picat cu cel mai greu adversar pe care îl putea întâlni în faza sferturilor de finală ale competiţiei, FCSB. Meciul cu vicecampioana României ar putea să se dispute la Sibiu, într-o singură manşă eliminatorie, în jurul datei de 28 februarie.

„Luăm serios în calcul posibilitatea de a închiria o instalaţie de nocturnă mobilă. Dacă o vom face, probabil preţul biletelor va creşte puţin, dar sunt convins că suporterii vor lua cu asalt tribunele stadionului Municipal şi de data aceasta, pentru că nu în fiecare zi au posibilitatea de a o vedea pe FCSB în oraşul lor. Sibienii merită o astfel de întâlnire. Mi-aş fi dorit să jucăm cu Gaz Metan, pentru că am fi avut şanse mai mari să ajungem în semifinale, dar vom face tot posibilul să mai producem încă o surpriză în Cupa României – după ce am eliminat deţinătoarea trofeului şi a Supercupei României, FC Voluntari, în şaisprezecimi, şi pe Juventus Bucureşti, în optimi – chiar dacă va fi infinit mai greu cu FCSB. Surprize însă s-au mai văzut în această competiţie”, a declarat Teodor Birţ, președintele clubului sibian.

FCM Baia Mare şi Foresta Suceava au procedat la fel în anii trecuţi, atunci când au picat să joace în Cupa României cu FCSB. Fiindcă nu aveau stadioane cu nocturnă, atât băimărenii, cât şi sucevenii au închiriat instalaţii de iluminat mobile, astfel că au putut organiza meciul pe teren propriu. Interesul pentru jocul cu FCSB a fost extrem de mare la acea vreme, cele două stadioane fiind arhipline.

Celelalte trei meciuri din sferturile de finală ale Cupei României sunt: CS Universitatea Craiova – Dinamo Bucureşti, Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu şi CSM Politehnica Iaşi – FC Botoşani.

 

sursa: liga2.ro