Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Dacă nu joci la mai multe agenții de pariuri online nu poți face profit!

Să vă povestesc cum mi-am schimbat peste noapte eticheta de veșnic pierzător într-una de parior iscusit…

Am făcut cunoștință absolut întâmplător cu un parior de succes la o ieșire în oraș cu prietenii. Mi-am dat seama că este un parior de succes pentru că noua lui prietenă era o veche cunoștință de-a mea și pe lângă ce am aflat de la el, mi-a confirmat și ea anumite lucruri. În fine, să revenim la subiect.

Eu nu obișnuiam să mă laud cu pasiunea mea pentru pariuri online, în special datorită faptului că eram un etern pierzător. Asta nu înseamnă că mă ascundeam, nu. Pariam câteodată cu prietenii, însă nu doream să atrag prea mult atenția ca să nu mă fac de râs. Totuși, în momentul în care a sosit băiatul la masă și ne-a spus prietena lui că este parior, au început discuțiile pe subiect, așa că nu am ezitat să iau cuvântul și să arunc o întrebare către grup.

Am primit răspuns imediat de la expertul necunoscut atunci când am întrebat: „Ce casă de pariuri recomandați?!” Însă nu a fost un răspuns la care să mă fi așteptat, ci unul revelator, care mi-a schimbat instant felul de a gândi.

Icsulescu a spus: „Folosește pluralul!”

Bineînțeles, de aici am intrat în dialog și am vorbit câteva zeci de minute bune despre pariuri sportive. Concluzia discuției noastre este rezumată în titlul articolului: „Dacă nu joci la mai multe agenții de pariuri online nu poți face profit!

Pariez de mulți ani de zile și nu am conștientizat asta. Era simplu, banal și logic, doar că nu mi-am dat interesul în trecut și nu am aflat.

De ce este necesar să pariem la mai multe agenții de pariuri online?

Fiecare casă de pariuri online oferă cote diferite, iar acest lucru se datorează faptului că operatorii vor să realizeze profit indiferent de rezultatul final al partidei și ajustează cotele astfel încât să-și încurajeze utilizatorii să mizeze pe toate rezultatele posibile. Mecanismul este destul de elaborat, însă nu acest lucru este esențial, ci să înțelegem argumentele simple.

Ideea este că dacă nu avem conturi deschise agențiile de pariuri sportive online de top de la noi din țară nu vom putea juca cele mai bune cote din piață și vom pierde câteva procente din potențialul câștig la fiecare selecție. Acele procente, în loc să meargă în buzunarul nostru, sunt, de cele mai multe ori, irosite din comoditate sau ignoranță.

Diferențele sunt extrem de mari dacă facem o simulare, indiferent dacă jucăm bilete multiple cu mai multe ponturi sau pariuri individuale. Da, acei 2-3% pierduți la fiecare pont, multiplicați sau cumulați, la final de lună pot face diferența între profit și pierdere. În cazul meu, chiar asta s-a întâmplat: nu am schimbat mare lucru la modul în care pariam și rezultatele mele s-au îmbunătățit.

Totuși, nu am simțit o diferență foarte mare până nu am făcut următoarea schimbare…

Metoda simplă a pariorilor profesioniști

Există mii de strategii de pariuri sportive online și sute de site-uri care oferă sfaturi și îndrumare pentru pariori, însă este destul de greu să filtrăm toate acele informații și să punem teoria în practică. Nu și dacă ne întâlnim din întâmplare cu un parior iscusit…

Să vă spun ce sfaturi simple mi-a dat pariorul cu pricina: „Joacă pronosticurile pe care le pui pe bilet în mod individual. Miza fiecărui pariu să fie identică și să ai grijă să poți pierde măcar 19 ponturi consecutive fără să ajungi la sapă de lemn. Fă asta câteva săptămâni și după evaluează situația”

După ce am făcut și aceste lucruri, care inițial nu mi s-au părut a fii deloc entuziasmante, am realizat rapid că făceam bani din pariuri sportive și că nu mai sunt un simplu cotizant al agențiilor…

Ce pot să vă mai spun, fiecare este diferit, așa că nu vă pot garanta că veți avea succes dacă urmați această rețetă, însă tot ce vă pot spune este că puteți încerca. Jucați aceleași sume de bani ca de obicei și asigurați-vă că rezultatele nu vă vor afecta buna dispoziție. Până la urmă, pariurile trebuie să însemne distracție, înainte de toate, nu?

Mult succes!