Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Declarații după Chiajna – Dinamo 3-4

Susținuți de 3.000 de spectatori, Dinamo a trăit periculos și a reușit să rezolve partida abia în repriza a doua când a marcat de patru ori. Torje a marcat și el la redebutul la Dinamo și toți ˝cîinii˝visează la o victorie contra rivalilor de la FCSB în derby de România, duminica viitoare.

Cu toate că au marcat trei goluri acasă, elevii lui Moldovan au fost înfrânți. „Am jucat într-o atmosferă foarte frumoasă, fără fani nu poate fi spectacol şi mi-ar plăcea să fie aşa mereu. Când dai trei goluri acasă şi totuşi eşti înfrânt…cum să fi mulţumit. Pot să spun că a fost un arbitraj bun, dar elevilor mei am încercat să le spun anumite lucruri: pe construcţie şi atac am sta bine, dar în apărare am avut lipsuri. Aceste trei puncte îi apropie de playoff pe cei de la Dinamo. E normal ca ei să-şi dorească acest lucru”, a spus Ion Moldovan la Digi Sport.

Fostul dinamovist Claudiu Bumba a marcat împotriva foștilor colegi. „Îi dedic golul soţiei mele. Am jucat pentru punctele puse în joc şi dacă eram mai atenţi, puteam scoate un egal.E problema celor de la Dinamo dacă ajung sau nu în playoff. Le urez baftă şi cel mai bun să câştige. Mai vorbesc cu unii dintre foştii colegi, mai vorbim la telefon. În fotbal orice e posibil, chiar să mă întorc la Dinamo”, a spus Bumba la Digi Sport.

Apoi, a comentat despre derby-ul ce va avea loc la finalul săptămânii, cel dintre Dinamo şi FCSB: „Roş-albii au un moral bun, stadionul va fi plin…Sper că sâ câştige”

Bucurie mare în tabăra cîinilor, dar faltul că au luat trei goluri într-o repriză nu a căzut bine antrenorului Vasile Miriuță.

„E inadmisibil să conduci la două goluri diferență și să iei goluri așa. O să am o discuție cu jucătorii. Sunt supărat pe echipă pentru că s-a relaxat după fiecare gol. Mă bucur pentru Gabi, s-a pregătit foarte bine. Am primit al treilea gol pentru că jucătorii mei încă se îmbrățișau. O să le spun băieților să-și îmbrățișeze prietenele și soțiile. Putea să se termine 4-4 și ne făceam bagajele să plecăm acasă. Eu voi duce echipa în play-off”, a declarat Miriuță la Look TV.

“Câinii” au ajuns pe locul şase în Liga 1, după 4-3 la Chiajna, împotriva Concordiei, într-un meci în care Torje a revenit cu gol pentru echipa de la care a plecat în 2011: „Suntem pe loc de play-off, sperăm să rămânem acolo până la finalul sezonului regular. Mă bucur că am reuşit să vin de pe bancă şi să ajut echip. Dar am primit trei goluri şi nu trebuie să se mai întâmple asta. Concordia e o echipă care ne-a pus probleme, staff-ul tehnic e trecu tpe la Dinamo şi mereu au ambiţie împotriva noastră”, a declarat fotbalistul de 28 de ani pentru DigiSport.

Timişoreanul a salutat numărul mare de suporteri dinamovişti veniţi la Chiajna şi a vorbit şi despre derby-ul de duminică împotriva FCSB-ului: „Suporterii mă bucur că au fost alături de echipă, de mine, mă bucur că au fost alături de noi, mâine se duc al serviciu şi sunt de apreciat. Nu ştiu dacă voi fi titular cu FCSB. Eu mă pregătesc la fiecare antrenament pentru a ajuta echipa, sper să obţinem victoria, vom juca în faţa suporterilor”, a încheiat Torje.

 

foto: gsp.ro