Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Dezvăluire: Specialiștii ne spun de ce majoritatea pariorilor sunt pierzători

Am citit pe www.PariuriX.com că aproximativ 93% din pariori sunt în pierdere pe termen lung. Pare ceva neverosimil, însă acesta este adevărul: doar 7% dintre cei care joacă la pariuri sunt pe plus. 

Care sunt cauzele care conduc la un asemenea bilanț net defavorabil pariorilor? Pentru a le identifica, este suficient să citești „pe invers” sfaturile date de specialiști pentru cei care vor să câștige bani din acest hobby. Dacă ești în căutarea unui ghid complet de pariere, găsești așa ceva chiar pe site-ul pariorilor online din România. 

În cele ce urmează vei putea citi care sunt cele mai frecvente greșeli ale celor care pierd la pariuri, identificate de cei cu experiență vastă în industrie și care fac parte din acel procent de 7%. Sunt cinci erori majore pe care le comit pierzătorii.

 

Nu aleg cele mai bune case de pariuri

Mulți sunt superficiali în alegerea agențiilor de pariuri online la care își deschid cont. Nu fac o analiză ofertă a pieței pentru a vedea ce operator oferă cote mai bune sau care o ofertă mai bună de pariere. Diferența între o cotă de 1.35 și una de 1.40 pare nesemnificativă, dar este mare dacă judecăm pe termen lung. Pentru o miză de 100 de lei, diferența de profit este de 5 lei. Un parior constant plasează chiar și 100 de pariuri pe lună. De ce există așa diferențe de cote de la un operator la altul? Pentru că unii practică o marjă de profit mai mică în comparație cu alții.

În ceea ce privește oferta, să spunem că te uiți la un meci în care o echipă atacă supranumeric, iar adversarul se apără aproape de poartă. Îți dai seama că e posibil ca cei care atacă să nu înscrie, pentru că sunt neinspirați, însă e foarte probabil să se înregistreze multe cornere. Vrei să pariezi pe cornere, dar nu există această opțiune la casa de pariuri la care joci. Din start, ți se interzice șansa de a câștiga bani pe acel meci.

 

Bilete cu multe selecții

Specialiștii spun că grosul celor 93% joacă în special bilete cu multe selecții. Se înșeală amarnic cei care cred că nu pot da greș cu cote sub 1.25. De exemplu, dacă aveai pe un bilet Braga vs Boavista (cota 1.22 pentru victorie Braga) sau Borussia Dortmund vs Mainz (cota 1.25 pentru victorie Dortmund), atunci acel bilet ar fi fost pierzător. Primul meci s-a terminat la egalitate, 1-1, iar în cel de-al doilea Borussia a pierdut (1-2).

Nu țin cont de managementul banilor

Mulți dintre cei care pierd constant joacă haotic, fără să aibă o strategie în ceea ce privește miza maximă pentru un pariu. Astfel, după numai câteva pariuri necâștigătoare, ei ajung repede în situația de mări succesiv miza pentru a recupera deficitul, dar sfârșesc prin a rămâne fără bani în cont. De asemenea, pariorii nu își fixează un buget zilnic, măsură care i-ar ajuta să nu piardă tot bankrollul în numai câteva ore. 

 

Nu analizează meciurile cum ar trebui

Sunt pierzătoare pariurile puse fără o analiză atentă a meciului. Graba strică treaba, mai ales în această industrie. Cu cât ai în vedere mai puține elemente (statistici, informații de context), cu atât mai mult ești la mâna norocului. Se poate ca cineva să parieze pe favoriți într-un meci dintre o echipă din jumătatea superioară a clasamentului și una care să se bate la retrogradare, fără să țină cont că doar cea de-a doua formație are motivație.

Mai grav este că, după ce rămân fără bani, pariorii în cauză realimentează contul și repetă aceleași greșeli.