Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Etapa 6: CSM Poli Iași – Dinamo 2-1, surpriza etapei

DInamo nu vrea să piardă contactul cu celelalte echipe cu pretenții, astfel că la Iași obiectivul a fost să obțină cele trei puncte. Cu toate că nu a făcut un joc foarte bun, Dinamo a marcat încă din minutul 9, când după o centrare înaltă a lui Anton, Frăsinescu sare pe sub minge, iar Nemec înscrie cu o lovitură de cap.

A urmat un joc urât, fără faze de poartă până în ultimul sfert de oră al partidei. Cristea a avut o ratare mare la o centrare șutată  în șase metri de unde Penedo și Maric reușesc cu greu să înlăture pericolul. Rămași în zece oameni după eliminarea lui Nedelcearu, în minutul 80, la o lovitură liberă de pe stânga, mingea ajunge la bara a doua la nou intratul Kizito care a marcat pentru 1-1.

În ultimul minut de prelungiri, 90+4, Hanca a ratat copilărește o intervenție în careu și Jo marchează primul lui gol pentru CSM Poli Iași și totdată un gol de trei puncte pentru gazde: 2-1

A fost un meci în care Colțescu a dat șase galbene și unul roșu la Qaka în minutul 85 la Iași și opt cartonașe galbene și unul roșu pentru Nedelcearu în minutul 74, celor de la Dinamo.

 

CSM Poli Iași – Dinamo 2 – 1

Au marcat: Kizito 80, Jo 90+4 / Nemec 9

CSM Poli: Kelava – Tiago Almeida, Frăsinescu, Cioinac, Bădic – Chelaru, Qaka – Platini, P. Mendes (55 Kizito), Sin (54 Jo) – A. Cristea (77 Ștefănescu). Antrenor: Flavius Stoican.

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Maric, Katsikas – Mahlangu, P. Anton – Hanca, Albin (66 Costache), Salomao (63 Bumba) – Nemec (81 Rivaldinho). Antrenor: Cosmin Contra.

Arbitri: Sebastian Colțescu (Craiova) – Mircea Orbuleț (București), Daniel Mitruți (Craiova); rezervă: Marian Barbu (Făgăraș).

Observator CCA: Ioan Onicaș (Zalău).

În etapa viitoare, Dinamo va primi vizita nou promovatei Sepsi iar ieșenii vor merge la Giurgiu ca să joace cu Astra.

pentru clasamente detaliate și la zi, dați click pe clasamentele.ro

 

foto: facebook FCDinamoOfficial