Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Etapa 6: Sepsi OSK – CFR Cluj 0 – 2, clujenii se distanțează la trei puncte

După ce cu o săptămână în urmă au învins Dinamo în Gruia, această deplasare la Brașov pentru meciul cu Sepsi putea să le aducă o victorie pentru a se detașa în fruntea clasamentului.

CFR a câștigat fără emoții cu 2-0 fiind mereu la cârma jocului și ratând și alte situații de a marca. Golurile au foat marcate de Vinicius cu capul în mitului 27 după un corner de pe dreapta și respectiv Hoban în minutul 67 tot după o fază fixă și tot după un assist al lui Nistor.

 

Sepsi OSK – CFR 0-2 (0-1)

Au marcat: /Vinicius 27, Hoban 62

Sepsi: Fejer – M. Burlacu, Ursu, Cr. Oros, C. Grecu –   Thiaw, Mitra (72 Cl. Herea) – I. Fulop (62 Astafei), Huiban (46 Papsys), P. Petre – Hadnagy. Antrenor: Valentin Suciu.

CFR: Vâtcă – Cr. Manea, A. Mureşan, Vinicius, Al. Vlad – Deac, D. Nistor, Hoban, Nouvier (16 Al. Păun) – Omrani (89 Moutinho), Urko Vera (78 Bokila). Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitri: George Rădulescu – Mircea Mihail Grigoriu, Mihai Marius Marica; rezervă: Denis Haidiner.

Etapa următoare CFR primește vizita celor de la Voluntari și vrea să continue seria de 5 partide fără înfrângere iar Sepsi merge la Dinamo, echipă ce a pierdut ultimele două deplasări și are nevoie de puncte.

 

Clasament:

 

foto: dolce-sport.ro