Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

FCSB a obținut o remiza, scor 1-1, împotriva lui FC Oleksandriya

FCSB a obținut o remiză, scor 1-1, împotriva ucrainienilor de la FC Oleksandriya, în al doilea meci amical al verii.

Ros-albastrii au deschis scorul prin Harlem Gnohere in minutul 44, atacantul francez trimitand un sut in forta spre vinclul portii. Vladyslav Ohirya a restabilit egalitatea in minutul 76, dupa ce un coechipier de-ai sai a profitat de pasa gresita trimisa de Teixeira spre Filip si l-a servit perfect.
Partida a fost controlată în mare parte de către stelisti, iar Nicolae Dica le-a oferit, în a doua parte, șansa de a evolua aproape tuturor jucătorilor din lot. Singurii care nu au evoluat au fost accidentații Denis Alibec și Paul Szecui, precum și Toma Niga, Vlad Mihalcea și Gabriel Simion, care au rămas pe banca de rezerve până la final.
Echipa de start a Stelei a fost următoarea: Niță – Enache, Larie, Bălașa, Junior Morais – Pintilii (cpt), Ov. Popescu – Man, Budescu, Tănase – Gnohere. În a doua parte au mai intrat Stancioiu, Filip, Tudorie, Pleașcă, Momcilovic, Jakolis, Achim, Benzar, Teixeira, Grecu și De Amorim.
Următoarea partidă amicală a Stelei va avea loc marți, 4 iulie, la Doorwerth, împotriva belgienilor de la Waasland-Beveren, începând cu ora locală 18:00 (19:00 ora României).