Florin Marin devine antrenor principal la CS Mioveni

0 0

După plecarea lui Iordan Eftimie la SCM Piteşti, tehnician care era antrenorul principal din acte, staff-ul tehnic al echipei va arăta astfel: Florin Marin – antrenor principal, Mihai Olteanu – antrenor secund, Doru Chiriac – preparator fizic, Mihai Ilie – antrenor cu portarii, anunță situl oficial al clubului, csmioveni.ro

Reunirea lotului galben-verde s-a făcut luni de la ora 10,30 la Stadionul Orăşenesc din localitate.

La capitolul plecări, lucrurile sunt clare în momentul de faţă, echipa despărţindu-se de 7 jucători cărora le expirau contractele în această vară. Este vorba de portarul Octavian Popescu care s-a dus la SCM Piteşti, de fundaşul Marius Tomozei, de mijlocaşii Alin Păpa care a plecat la Piteşti şi Robert Boboc şi de atacanţii Marius Staicu plecat la ASU Poli şi Andrei Nilă tot la Pitești.

Antrenorul Florin Marin a avut dimineaţă foarte mulţi jucători tineri la pregătire, promovaţi de la echipa a doua sau de la echipa de Juniori Under 19. Astfel, au fost prezenţi portarul Valentin Sima, fundaşii Florin Alexe, Andrei Traşcu, Laurenţiu Boşneag, mijlocaşii Alexandru Cioc, Eduard Neacşu, Rareş Lazăr, Ovidiu Comănescu şi atacantul Sebastian Ivan. De asemenea a venit la antrenament şi mijlocaşul Cristian Andor care ultima oară a jucat pentru UTA.

Pregătirea va continua pe plan local până pe 8 iulie, iar în perioada 9-23 iulie se va merge în cantonament la Mogoşoaia, la baza de pregătire a echipei naţionale. Mâine se va efectua şi vizita medicală, iar în toată această perioadă de vară sunt programate mai multe meciuri amicale, 5 dintre ele urmând a avea loc pe durata cantonamentului. Cât timp pregătirea se va desfăşura pe plan local, Florin Marin a programat zilnic câte două antrenamente, unul dimineaţa la ora 10,00, la sala de forţă şi altul seara, la 17,45, pe teren, fie la Stadionul Orăşenesc fie la Grupul Şcolar.

„Ne dorim reconstrucţie la echipă. Promovăm aceşti jucători tineri şi vrem să avem rezultate cât mai bune pentru a promova imaginea oraşului. Obiectivul îl vom stabili înainte de începerea sezonului. Vrem să construim o echipă puternică pe viitor!”  a declarat Dumitru Olteanu, preşedinte Consiliul Director.

„Vom avea în lot mulţi jucători de la echipa a doua pentru că vrem recontrucţia echipei cu fotbalişti tineri care au o perspectivă frumoasă. Au plecat jucători importanţi, cărora le-au expirat contractele, iar lotul va imbina acum experienţa unor jucători cu dorinţa de afirmare a celor tineri. Sigur, nu ne sunt indiferente rezultatele…ne dorim să avem rezultate pozitive” a completat și Florin Marin, antrenor CS Mioveni pentru site-ul clubului.

 

 

sursa: csmioveni.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *