Ghid pariuri online de pe mobil sau tabletă: Tot ce trebuie să știi!

0 0

Pariurile online de pe dispozitivele mobile sunt pariurile cu cea mai mare expansiune din ultimii ani, o dată cu răspândirea telefoanelor inteligente. Aceste telefoane nu mai reprezintă un lux, și nici abonamentele/cartelele telefonice cu Internet.

Așadar, aproape toată lumea poate să plaseze pariuri mobile, care duc totul la un alt nivel: poți să joci la orice oră din zi și din noapte și, mai ales, de oriunde te-ai afla. Dacă nu ai pariat până acum de pe telefon sau de pe tabletă, îți recomand să citești articol și vei afla tot ce este nevoie să știi înainte de a plasa primul pariu:

Poți pune pariurile din mers la orice operator

În urmă cu 23 de ani, erau numai 15 site-uri de pariuri în toată lumea. În 1997, numărul lor a crescut la peste 200. Treptat, au aflat de ele și românii obișnuiți să parieze exclusiv la agențiile terestre. Pariurile online au prins și în țara noastră, fiind limitate la început de faptul că doar puțini aveau acces la Internet. 

Sunt excepții, în ziua de azi, persoanele care nu au telefon inteligent/PC/ laptop și Internet, iar operatorii online domină cu autoritate industria. De altfel, la toate agențiile de pariuri sportive online licențiate pe România se pot pune pariuri din mers.

Sunt două modalități prin care poți plasa pariuri online

Sunt două modalități prin care poți plasa pariuri online: fie prin intermediul unei aplicații, fie din browser. Site-urile operatorilor de pariuri online sunt optimizate pentru ecranele mici, dar sfatul meu este să pariezi prin aplicație, dacă aceasta există.

Ce este de urmărit la o aplicație pentru pariuri din mers

Aplicațiile prezintă o serie de avantaje și este și normal, din moment ce sunt concepute special pentru dispozitivele mobile. De exemplu, se mișcă mai rapid decât browser-ul, meniurile au o structură mult mai practică, prin care ajungi din câteva atingeri de ecran la meciul dorit, poți seta să primești notificări pe ecranul principal al telefonului atunci când se întâmplă ceva în evenimentul pe care ai pariat, rămâi logat în contul tău ș.a.m.d.

Trebuie să ții cont, însă, că o aplicație de generație recentă, precum Fortuna App,  nu funcționează la fel de bine pe un telefon mai vechi. 

Unii operatori încurajează pariurile online mobile

Unele case de pariuri online au oferte speciale pentru a încuraja pariurile din mers. De exemplu, indiferent că ești client deja existent sau client nou, primești o „recompensă” pentru primul pariu plasat de pe telefon. De obicei, ea constă într-un pariu gratuit (Freebet).

Poți profita de o asemenea ofertă pentru a-ți mări bugetul de pariere, dar nu uita că este general valabilă pentru toate pariurile, deci și pe cele din mers, regula respectării managementului banilor. Când nu există nicio restricție de timp sau de spațiu, te poate lua valul mai ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *