Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Haos în Liga a II-a! Baia Mare s-a retras oficial,  se schimbă programul turului?

După trei săptămâni în care noul finanțator al celor de la FC Baia Mare a așteptat degeaba o situație contabilă a grupării din „Dealul Florilor” din partea lui Cristian Span, pe masa Federației Române de Fotbal a sosit hârtia oficială de retragere din campionat a moroșenilor. Totul a devenit oficial în această dimineață, iar acum federalii încearcă să dreagă cumva situația.

Fiindcă o parte dintre grupările ce au mâine meciuri în deplasare, departe de casă, s-au pus deja în mișcare, runda nu se mai poate anula, așa că rămâne să se joace pe puncte în Liga a II-a. Mai rămâne de văzut dacă runda de mâine va fi considerată și prima, din moment ce conducerea Federației intenționează să schimbe programul turului, adică să mai facă o tragere la sorți.

Prin urmare, UTA o întâlnește mâine dimineață, conform programului, pe CSM Râmnicu Vâlcea. Ce se va întâmpla cu rezultatul partidei, dar și cu celelalte din așa-zisa rundă inaugurală ni se va transmite dinspre Casa Fotbalului probabil în această după-amiază, sau cine știe…