Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Ianis Hagi:˝Nu am avut emoții la penalty. Dacă aveam, nu mai executam˝

După partida cu´Juventus, câștigată prin golul său din panalry, Ianis Hagi, aflat la primul gol marcat de la revenirea în Liga 1, a vorbit despre partida cu ultima clasată și despre ce urmează pentru Viitorul.

„A fost un meci greu, pe un teren greu. Este important că am luat cele trei puncte. Am ratat multe ocazii, mai ales în prima repriză. Din păcate nu am putut marca în prima parte. Este important că am dat gol în repriza a doua și că totul a fost bine. Sunt fericit pentru echipă și este important că am luat cele trei puncte. Aveam nevoie de victorie, iar după acest meci am primit multă încredere. Toate meciurile de la reluarea sezonului sunt ca niște finale. Au trecut două și am luat 4 puncte. Sper ca din următoarele două să luăm șase și să fim în play-off, a declarat Ianis Hagi la LookTV.

La finalul meciului, un copil de mingi s-a dus către căpitanul celor de la Viitorul pentru a-i cere tricoul. Ianis i-a explicat acestuia că nu poate da tricoul, moment în care a intervenit Gică Hagi. „Dă-i tricoul”, a fost mesajul lui Gică, iar Ianis l-a asultat imediat și i-a dăruit tricoul fanului, potrivit TV Telekom Sport.

 

La conferința de presă, managerul Gică Hagi s-a adresat în italiană lui Pantaleo Corvino, directorul sportiv al italienilor de la Fiorentina și i-a spus că a făcut o mare greșeală în privința lui Ianis, care va fi un mare număr 10. Apoi a continuat în limba română și a declarat:

„Îi spun că nu e frumos ce a făcut. Toți cei din Firenze voiau să îl vadă pe Ianis, dar i-a dat reject. Nu e corect. La Primavera, Ianis desena și picta. Ei nu l-au dezvoltat. Jucătorul se dezvoltă când joacă, nu când se antrenează. În meci înveți, din greșeală.

Viitorul l-a adus înapoi pe Ianis în această vară, pentru 2 milioane de euro, după ce mijlocașul de 20 de ani a jucat doar doar 54 de minute la Fiorentina, în Serie A.

 

foto: telekomsport.ro