Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Îți place Flashscore? Iată alternativa și mai bună din România!

De la Livescore ai trecut la Flashscore, iar de la Flashscore este timpul să treci la Clasament-Fotabal.com, un portal complex de rezultate și scoruri live, care îți prezintă o serie de statistici avansate din fotbal, dar și ponturi la pariuri generate de algoritmi care țin cont de foarte mulți factori statistici.

Ce ne place la Clasament-Fotbal.com?

Pe lângă faptul că avem acces la scoruri live din peste 1.000 de competiții fotbalistice de pe întregul mapamond, detaliile sunt cele care contează, iar portalul sugerat nu dezamăgește deloc la acest capitol.

Accesând pagina unui campionat, spre exemplu Liga 1, vom găsi o serie de date interesante, care ne pot inspira cu privire la tipurile de pariuri care ar putea fi profitabile în această competiție: procentul de victorii acasă, rezultate de egalitate și victorii în deplasare, totaluri de goluri de la 0.5 și până la 3.5 – în prima și în cea de-a doua repriză, număr și procent de cartonașe galbene și roșii pe meci, goluri marcate în fiecare dintre reprize – gazde, oaspeți și general, meciuri în care gazdele sau oaspeții s-au impus fără să primească gol, reveniri (victorii din urmă), meciuri în care gazdele sau oaspeții au înscris, precum și numărul de penaltiuri transformate și ratate.

În partea de jos găsim clasamentul celor mai buni marcatori ai competiției la zi, precum și ultimele transferuri efectuate. În plus, putem vedea în numai câteva secunde care este forma echipelor implicate în competiție urmărind tabelul care prezintă evoluția acestora.

 

Pagina dedicată unei partide este de asemenea extrem de bogată și utilă pentru pariori. Pe lângă indicatorul de formă care calculează șansele virtuale ale celor două formații și pronosticul implicit pentru piața 1X2, găsim o colecție bogată de statistici din fotbal gândite să ne ajute la pariuri sportive. Culmea este că putem ajunge să cunoaștem destul de bine anumite echipe despre care nu știm nimic, numai urmărind aceste date.

 

Un alt mare plus al site-ului sunt ponturile la pariuri sportive. Există un tabel cu cele mai în formă echipe care au de disputat astăzi meciuri, apoi Biletul zilei: un bilet cu 3 sau 4 evenimente, a cărui cotă totală este cuprinsă de obicei între 2.00 și 3.50, iar în partea de mai jos se găsesc câteva sugestii de ponturi justificate în mod statistic, ca de exemplu: Astra – Botoşani, Sub 2.5 Goluri @ 1.64 – Sub 2.5 goluri s-au marcat in ultimele 14 din 20 de meciuri jucate de Botoşani.

 

Nu în ultimul rând, vom sublinia și un alt plus important pe care îl are portalul de scoruri și rezultate live Clasament-Fotbal.com în fața site-ului Flashscore: optimizarea pentru dispozitivele mobile. Da, poți accesa site-ul recomandat de noi de pe orice dispozitiv și vei putea naviga și observa în timp real toate datele care te interesează, fără să ai nevoie de o lupă. Totodată, dacă vrei rapid să găsești un anume campionat, meci sau statisticile și programul unei echipe, poți folosi funcția de căutare pentru a nu mai fi nevoit să navighezi prin meniuri.

Bonus: De asemenea, dacă vrei să urmărești vreo partidă la televizor și nu știi cum să afli mai repede pe ce canal se difuzează respectivul meci, poți răsfoi secțiunea „Televizări” a site-ului pentru a te elucida în acest sens.