Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Liga 1, etapa 1: FC Botoșani – FCSB 0-0, Tănase a ratat un penalty

Liga 1, etapa 1: FC Botoșani – FCSB 0-0. Noul sezon a debutat în Moldova, peste 2000 de spectatori au fost atrași pe stadionul Municipal din Botoșani de capul de afiș, sosirea echipei lui Gigi Becali.

FC Botoșani – FCSB

În minutul 3, în colțul careului, la un duel dintre Octavian Popescu și Racovițan, jucătorul de la FCSB a căzut pe linia careului însă arbitrul Sebastian Colțescu a lăsat jocul să continue. Au urmat ocazii doar la poarta moldovenilor, Tănase de două ori din lovitură liberă, Octavian Popescu și Olimpiu Moruțan, ultimul tot din lovitură liberă. Pe final de repriză, Oaidă a scăpat singur în careu, pe dreapta, dar șutul său la colțul scurt de la 8 metri a lovit bara și a ieșit în out de poartă.

La pauză, FCSB face trei schimbări: Ondrasek, Ovidiu Popescu și Cristea au intrat în locul lui Oaidă, Haruț și Vucur iar Botoșani a făcut două: Sila și Edjouma au intrat în locul lui Kage și Remacle.

În minutul 60, Octavian Popescu a fost faultat în careu iar Colțescu a arătat punctul cu var. Florin Tănase a trimis în stânga lui Pap dar acesta a reușit să respingă. După o ratare a lui Radunovici, Musi a intrat în locul lui Moruțan. Până lafinal oaspeții au mai avut o ocazie la o centrare șutată a lui Radunovici. Meci nul în prima partidă din noul sezon.

 

Liga 1, etapa 1: FC Botoșani – FCSB, echipele de start:

FC BOTOȘANI (4-3-3): Pap – Braun, Racovițan, Șeroni, Țigănașu – E. Papa, Remacle, Ongenda – Tîrcoveanu, Kage, Fili. Rezerve: M. Contra, Patache, M. Croitoru, Dragu, Edjouma, M. Roman, Camara, Petkovski, Sila. Antrenor: Marius Croitoru.

FCSB (4-3-3): Vlad – V. Crețu, Haruț, S. Vucur, Radunovic – Moruțan, A. Crețu, Oaidă – Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu. Rezerve: Straton, Ondrasek, I. Cristea, I. Stoica, Cr. Dumitru, Ov. Popescu, Perianu, Musi, S. Șerban. Antrenor: Dinu Todoran.

 

„Era important să luăm ceva în acest meci. Am jucat contra echipei cu cei ma buni jucători individual vorbind, dar când joci cu sufletul realizezi mai mult decât cu talentul. Noi trăim din suflet, din puterea grupului, pe urmă iese și valoarea la suprafață. A fost penalty clar, dar mă așteptam să scoată Pap, e un portar de valoare al campionatului, ne-am calificat în playoff și în Europa cu el în poartă., a declarat Marius Croitoru la digisport.ro după meci.

Da, e un semieșec, dar am dominat jocul, n-am fost lucizi la finalizare, dar ușor-ușor o să reglăm și lucrul ăsta. Am dominat jocul, dar la finalizare am suferit. Pe viitor, vom fi mai atenți. E fotbal, a ratat și Mbappe, e normal. Tase e un jucător valoros, sperăm ca data viitoare să înscrie. Toate meciurile sunt grele. Am întâlnit azi o echipă de play-off, bună, dar n-am fost lucizi”, a spus Dinu Todoran, antrenorul FCSB,la digisport.ro,  la finalul partidei.

captură: digisport.ro