Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Liga 1, etapa 2: FC U Craiova – Dinamo 1-0, Mutu la prima victorie în Bănie

Liga 1, etapa 2: FC U Craiova – Dinamo 1-0, Mutu a înregistrat primul succes în Bănie după o schimbare inspirată. Unicul gol a fost marcat în minutul 65 după ce Juan Bauza a centrat perfect, cu exteriorul, pentru lovitura de cap a portughezului Hugo Vieira.

La final, oltenii au sărbătorit cu cei aproape 10.000 de suporteri, iar antrenorul Adrian Mutu s-a dezlănțuit după fluierul arbitrului, celebrând prima sa victorie în Liga 1 la Craiova, pe „Oblemenco”.

˝Așteptam prima victorie în campionat, mă bucur că a venit împotriva unei rivale, chiar în primul joc disputat acasă. Cred că a fost o atmosferă frumoasă creată de cele două galerii. E un lucru fantastic prezența fanilor. 

Compagno e mai bine, mai are puțin și va reveni pe teren. Am dominat jocul de la cap la coadă, e normal să mai fie și momente în care adversarul să aibă o reacție de orgoliu. Am avut o idee de joc, ceea ce contează. Nu am marcat de câte ori meritam, dar victoria rămâne victorie. 

Hugo Vieira a intrat foarte bine, a dat gol. Bălan a făcut și el o treabă foarte bună, a avut și șanse de a marca. Mă bucur pentru atacanți. Nu l-am învățat eu pe Bauza să dea așa (n.r. – râde). Probabil vom avea stadionul plin când se vor deschide complet tribunele.”, a declarat Mutu la Telekom Sport.

 

Liga 1, etapa 2: FC U Craiova – Dinamo 1-0

A marcat: Hugo Vieira 65

U Craiova 1948: Mogoşanu – R. Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Vl. Achim (88 Raicea), Albu, Asamoah – Baeten, Bălan (58 Hugo Vieira), Bauza (77 Răducanu). Antrenor: Adrian Mutu
Dinamo: Eşanu – Sorescu, Răuţă, Giafer, Diniţă (65 Ţone) – G. Creţu, Filip, A. Radu – Mihaiu (35 Neicuţescu), R. Moldovan, A. Florescu (35 Bani). Antrenor: Dario Bonetti.

 

foto: facebook U Craiova 1948