Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Liga 1, etapa 4: Chindia Târgovişte – Dinamo 1-0, prima victorie a gazdelor în acest sezon

Liga 1, etapa 4: Chindia Târgovişte – Dinamo 1-0, prima victorie a gazdelor în acest sezon.

”Astăzi, Dinamo nu a avut niciun şut pe poartă, nu pot să spun că a avut o ocazie clară de gol sau nu cred că greşesc. A avut în prima repriză Moldoveanu sau Mihaiu la o respingere greşită a noastră, o reluare din 6 sau 7 metri peste poartă. 

Astăzi am fost o echipă pragmatică, o echipă care a reuşit să-şi depăşească o presiune pe care galeria lui Dinamo a pus-o. Şi vreau să-i felicit pe această cale, domne au fost incredibili. Efectiv îsi poartă jucătorii spre evoluţii bune”, a spus Emil Săndoi.

Dario Bonetti: „Acum nu putem cere mai mult”

„Am fost îngrijorat înaintea meciului. Nu avem pregătirea bună, azi a fost cald. Condiţia fizică a fost modestă, după care a fost lipsa de experienţă. Alegem diverse soluţii pentru echipă, răspunsul îl aşteptăm din teren.

Azi nu a fost cel mai bun, dar trebuie să continuăm să muncim. Nu avem nicio soluţie în momentul de faţă. Avem o problemă cu condiţia fizică. Nu aşteaptă nimeni rezultate în momentul de faţă. 

Nu e o surpriză. Eu ştiu foarte bine, fanii sunt fantastici, îmi pare rău pentru ei şi pentru băieţi. Acum nu putem cere mai mult de la jucători”, a spus italianul de la banca lui Dinamo Bucureşti.

 

Liga 1, etapa 4: Chindia Târgovişte – Dinamo 1-0

A marcat: Daniel Florea 25

Chindia: D. Moldovan – T. Căpuşă, Celea, Baxevanos, C. Dinu – Matiş (71 A. Ioniţă), P. Iacob, M. Dulca, Popadiuc – D. Popa, D. Florea (90 Corbu). Antrenor Emil Săndoi;

Dinamo: Eşanu – Giafer, Ehmann, R. Grigore – G. Creţu, Mihaiu (52 A. Florescu), Răuţă, S. Filip – D. Sorescu, R. Moldoveanu, A. Bani (90 Măgureanu). Antrenor Dario Bonetti.

Arbitri: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) – Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui), rezervă: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov)

Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău) – CCA, Bogdan Buhuş (Bârlad) – LPF

foto: facebook Chindia Târgoviște