Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

 Liga 1, etapa 4: Farul Constanţa – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-0. Hagi și Grozavu eliminați!

Liga 1, etapa 4: Farul Constanţa – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-0, gol marcat de Jefte, în minutul 49. În ultimul minut al meciului, antrenorii Gheorghe Hagi şi Leo Grozavu au fost trimişi în tribune. Cei doi au părăsit terenul după îndelungi discuţii cu arbitri.

Farul este neînvinsă şi fără gol primit în primele patru etape. Sepsi OSK este la al doilea eşec consecutiv în acest început de sezon.

„Un meci interesant, cu două echipe care caută să câștige. Știam că se va baza tot meciul pe tranziție, fără minge am muncit mai mult ca ei, am făcut lucruri mai bune. Am avut șansă, trebuie să recunoaștem, mai ales în prima repriză.

Suntem fericiți, victoria aduce încredere. Vom vedea unde ajungem, suntem încă la început. Sunt bucuros de publicul care ne încurajează, cred că este un jucător în plus pentru noi, le mulțumim

Terminăm cu partea mai puțin plăcută. Cu toții cred că am greșit în teren. Ne asumăm și aia e. Era preparatorul de la ei care a ieșit de pe bancă și după am început să explic. Când explici, fiecare vine cu felul lui. Am depășit puțin și plătim. Când greșești, plătești. Mergem înainte”, a mai explicat Hagi.”, a spus Hagi.

Leo Grozavu: „De ce m-a eliminat? Domnul Antonie nu aude scandările, dar vede asta!”

„Nu am înțeles de ce am fost eliminat. Nu am înțeles nimic. Trăim într-o țară în care legea e făcută de arbitri, de CCA. Nicăieri nu există așa ceva, la 4 galbene stăm. Mi se ia dreptul la muncă. Niciodată nu voi fi judecat ca un antrenor de la CFR, FCSB. E o lege aberantă, nu știu cine a dat-o!

Nu am înțeles de ce m-a eliminat. M-am ridicat în picioare, fără să zic nimic, fără să jignesc. Nu am avut nicio remarcă. Se ridicase Gică Hagi de pe bancă, avea un schimb de replici cu cineva de la noi și i-am zis să stea jos. 

Domnul Antonie, de frică să îi dea cartonaș galben lui Hagi, l-a chemat pe Cojocaru să îmi dea și mie. Mi-a dat și mie. În schimb, domnul Antonie nu aude când întreg stadionul strigă împotriva unei etnii. Astea nu le aude? Mi se pare urât. Prea multă ură, dar trăim în România. Totuși am reprezentat și noi țara în cupele europene.

Arbitrajul a fost jenant, dar nu din cauza arbitrilor am pierdut. Cred că am fost superiori, ne-am creat foarte multe ocazii în prima repriză, dar n-am fost inspirați. La singura lipsă de reacție am luat un gol, apoi s-au mai schimbat lucrurile. Ne-a lipsit ulterior lucididatea. Dar azi nu e de vorbit despre fotbal. Vreau să fiu lăsat să muncesc”, a explicat Leo Grozavu, la Telekom Sport.

 

 Liga 1, etapa 4: Farul Constanţa – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-0

A marcat: Jefte 49

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer (80 Buta) – Pires, Mladen, Artean (73 Dobrosavlevici)- Chiţu (59 Ciobanu), Betancor (80 Petre), Pitu (80 Sali). Antrenor: Gheorghe Hagi

Sepsi: Niczuly – Dimitrov (63 Gonzalez), Ninaj (77 Tincu), Sousa, Mitrea – Dumitrescu, Fofana (83 Golofca), Vaşvari, Ştefănescu (63 Păun)- Damaşcan, Chunchukov (83 Ashkovski). Antrenor: Leo Grozavu.

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi) – Marius Badea (Râmnicu Vâlcea), Ferencz Tunyogi (Zalău), rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti)

Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamţ) – CCA, Ioan Mironaş (Piatra Neamţ) – LPF

 

 

foto: facebook Farul Constanța