Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Liga 1, etapa 5: Rapid – FCSB 1-0, autogol Vinicius

Liga 1, etapa 5: Rapid – FCSB 1-0, autogol Vinicius. În minutul 83, Şerban de la FCSB şi Belu de la Rapid au avut o altercaţie, s-au îmbrâncit. Rapidistul Sefer a venit tare şi l-a doborât pe Şerban. După acest incident, a ieșit un meleu cu mai mulţi jucători de la ambele echipe. Sefer şi Şerban au fost eliminaţi.

”Un meci foarte greu intr-o atmosfera incredibila, dar spectaculoasa in acelasi timp, imi pare rau ca nu ne-am ridicat la nivelul spectacolului din tribuna, ne doream sa castigam dar din pacate nu am reusit sa facem cel mai bun joc al nostru. E o nou promovata, ne doream sa castigam, dar nu am luat-o ca o nou promovata, era un derby in tara si trebuia sa ne ridicam la asteptari” a spus Iulian Cristea, jucător la FCSB, la finalul partidei.

Liga 1, etapa 5: Rapid – FCSB 1-0

A marcat: Vinicius 39 – autogol

FC Rapid: Moldovan – Belu Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais – Crepulja, Albu, Pănoiu (62 Sefer) – Carnat (88 Dandea), Bălan (88 Goge), Hlistei (62 Moise). Antrenor Mihai Iosif;
FCSB: Vlad – V.Creţu, Vinicius, Al. Creţu (46 I. Cristea), S. Şerban – Oct. Popescu (46 Mamut), Ov. Popescu, Olaru (46 Moruţan) – Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman (78 Dumiter). Antrenor Dinu Todoran.

Cartonaşe roşii: Sefer 84 / Şerban 84.

Arbitri: Marian Barbu – Vasile Marinescu, Bucsi Imre-Laszlo, rezervă: Lucian Rusandu.

 

foto: facebook FC Rapid