Liga 1 se reia pe 15 iulie

0

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/profan/public_html/clasamentele.ro/wp-content/themes/covernews/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 43
CEx al FRF a decis data începerii noului sezon din Liga 1. Bătăliile din prima ligă se vor relua la jumătatea verii. „S-a stabilit ca data de începere a următorului sezon să fie 15 iulie. Modificarea sistemului competiţional se va discuta tot pe data de 5 iunie”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.
Actualul sezon din Liga 1 a început pe 22 iulie 2016. Cel mai probabil FRF doreşte ca viitoarea ediţie de campionat să înceapă mai devreme decât actuala pentru că în 2018 va avea loc Cupa Mondială din Rusia. În lupta pentru calificare încă se află şi echipa naţională a României, care în acest moment ocupă doar locul 4 în Grupa E. Totuşi, federalii vor să ia în calcul varianta optimistă, în care „tricolorii” ajung pe locul secund în grupă.
Startul viitoarei ediţii de campionat la jumătatea lunii iulie nu ar face, totuşi, ca sezonul 2017-2018 să fie cel care începe cel mai devreme din ultima perioadă. Ediţia 2015-2016 a început pe 10 iulie 2015. De obicei, campionatul în România începe la finalul lunii iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *