Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Liga 2: Dunărea Călărași a terminat sezonul sub comanda lui Marius Păun

Liga 2: Dunărea Călărași a terminat sezonul sub comanda lui Marius Păun.

Marius Păun a fost promovat din etapa a 3-a din postura de antrenor secund în cea de principal, iar alături de el îi va avea pe Gabriel Popa, antrenor de portari și pe Ion Fenghea, team manager. Cei trei au făcut parte din staff tot timpul în acest sezon, fie că echipa l-a avut antrenor principal pe Mirel Condei (cinci jocuri), Marius Milea (șapte jocuri) sau Virgil Bogatu (un joc).

Dunărea Călărași se află pe locul 18 în campionatul Ligii 2 după 16 etape, cu doar 7 puncte acumulate, fiind peste Astra și Dacia Unirea Brăila, ambele cu câte două puncte.

Dunărea Călărași are în acest moment interdicție la a transfera jucători, astfel că trebuie să se descurce cu ce are la dispoziție sau să promoveze de la grupele de juniori. FIFA a sancționat Dunărea în urma litigiului cu Charles Acolatse, jucător care a evoluat la Călărași în sezonul trecut de Liga 2, în 11 meciuri și căruia îi datorează 13 mii de euro.

Liga 2: Dunărea Călărași a terminat sezonul sub comanda lui Marius Păun

Dunărea Călărași a solicitat intrarea în insolvență, în iunie 2021, moment în care au plecat antrenorul Cristi Pustai și 30 de fotbaliști, printre care: Vali Alexandru, Alin Cârstocea, Răzvan Began, Cristi Pușcaș, Charles Acolatse, Baudouin Kanda, Saifeddine Alami, Bogdan Șandru, Cristian Bud, Vasile Gheorghe, Sandro Djurici, Ariel Lopez și Stefan Krell.

Clasament Liga 2, etapa 16: 

foto: facebook Dunărea Călărași