Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Liga 2: Florentin Petre nu va mai continua la Dacia Unirea Brăila

Liga 2: Florentin Petre nu va mai continua la Dacia Unirea Brăila

Adunarea Generală a clubului Dacia Unirea Brăila a decis în ședința extraordinară rezilierea tuturor contractelor staffului tehnic și a jucătorilor echipei de seniori, cu excepția juniori localnici, aceștia din urmă urmând săa ducă la capăt sezonul. Dacia Unirea Brăila a anunțat oficial despărțirea de antrenorul Florentin Petre (45 de ani), cel care a condus echipa din august 2018.

Mulțumim, Florentin Petre!

O filă din povestea noastră se închide astăzi, iar alta așteaptă sa se deschidă…

Florentin Petre și Dacia Unirea Brăila se despart în aceasta iarnă după 3 ani în care am cunoscut atât momente bune cât și mai puțin bune, însă minunatul sezon 2020-2021, culminat de promovarea din vară, nu va fi uitat curând!

Mulțumim pentru întreaga ta activitate alături de noi, pentru abnegație de care ai dat dovadă și pentru optimismul desăvârșit!

Nu în ultimul rând, dorim să mulțumim și celorlați membri din stafful tehnic și tuturor jucătorilor Daciei Unirea pentru activitate sportivă din ultimii 2 ani!

Mult succes, Florentin Petre, staffului tehnic și jucătorilor! a fost mesajul clubului de pe pagina de facebook.

Liga 2: Florentin Petre nu va mai continua la Dacia Unirea Brăila

Florentin Petre a preluat Dacia Unirea Brăila în august 2018, iar cu el antrenor a retrogradat de pe ultimul loc din Liga 2 în sezonul 2018-2019, cu 19 puncte acumulate în 38 de etape. În Liga 3, în sezonul 2019-2020, după 16 etape, echipa s-a clasat pe locul 13 din 16 în Seria a 2-a, iar în ediția 2020-2021 a terminat pe locul 2 din 10 în Seria 2 și a reușit promovarea în Liga 2 după barajele cu Bucovina Rădăuți (0-2 la Rădăuți și 4-0 la Însurăței) și SC Oțelul Galați (1-1 la Galați și 1-0 la Însurăței).

Acum, după 16 etape din sezonul regular al Ligii 2, ediția 2021-2022, Dacia Unirea este pe ultimul loc în Liga 2, cu doar 2 puncte acumulate și cu cel mai slab golaveraj.

În 2022, în ultimele trei etape ale sezonului regular, Brăila va mai întâlni echipele Unirea Slobozia (locul 8, acasă), Ripensia (locul 13, deplasare) și Unirea Dej (locul 10, acasă), apoi va intra în play-out, unde se intră cu punctajul obținut până atunci și va mai disputa șase meciuri, fără șanse reale de a mai evita retrogradarea.

Clasament Liga 2, etapa 16

 

 

foto:  facebook Dacia Unirea Brăila