Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Magia jocurilor 1X2 Gaming este acum disponibilă în cazinoul Mr Bit

Piața cazinourilor online este mai bogată de la an la an, nu numai ca număr de operatori licențiați, cât și prin prisma ofertelor prezentate de operatori. În acest moment, cele mai multe jocuri sunt oferite de cazinoul Mr. Bit, care are aproape 3.000 de sloturi.

Cele mai noi păcănele pe platforma amintită sunt furnizate de 1×2 Gaming, companie cu care Mr Bit a semnat recent un contract de colaborare. În secțiunea „sloturi” există deja o primă serie de 20 de titluri produse de acest dezvoltator de jocuri de cazino.

Furnizorul este pe piață din 2002

1×2 Gaming a fost înființată în 2002 în Marea Britanie, iar în anul 2017 și-a schimbat numele în 1X2 Network. Sediul central al companiei se află orașul Brighton & Hove. Spre deosebire de majoritatea furnizorilor moderni, care preferă specializarea de nișă, rețeaua 1×2 dezvoltă nu doar jocuri clasice de cazinou soft (sloturi și jocuri de masă), ci și sporturi virtuale (tenis, curse de cai și câini, fotbal și rugby), jocuri instant wins și keno.

Ca să îți dați seama ce înseamnă 1×2 Gaming la nivel de sloturi, îți prezentăm trei păcănele online care pot fi jucate pe platforma https://mrbit.ro/ro:

„Reel Fruits” este un joc cu fructe și șeptari cu grafică modernă și 10 linii de câștig care se formează pe 5 role și 3 rânduri. Sunt două categorii importante de simboluri: cele care plătesc dacă apar în două exemplare pe ecran (șeptari, clopoței, BAR) și cele care plătesc doar dacă apar în minim trei exemplare (cireșe, lămâi, portocale, prune, struguri, pepeni).

Pentru a aduce câștig, simbolurile identice trebuie să se oprească pe role adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta, pe aceeași linie de plată. Nu există simboluri speciale, ca în alte sloturi, dar acest „neajuns” este compensat de valorile ridicate ale simbolurilor. Șeptarii, BAR-ul și clopoțeii sunt cele mai valoroase.

Din categoria jocuri de la 1X2 Gaming face parte și „Megaways Jack”. Este un slot inspirat din cunoscuta poveste „Jack și vrejul de fasole”, obiectivul principal al jucătorului fiind de a-l ajuta pe personajul principal să urce pe vrejul de fasole și să ajungă la giganți. Dacă reușește, jocul acordă rotiri extra.

Principalele funcții speciale sunt „Harpa” și „Fasolea Magică”. În jocul de bază, harpa acordă până la 4 simboluri Wild și crește multiplicatorul până la 5x. De asemenea, urcă personajul cu trei poziții pe vrej. Boabele de fasole magică apar aleatoriu pe grilă, se transformă în simboluri Wild și înlesnesc, la rândul lor, drumul lui Jack spre giganți. În timpul seriei de rotiri extra, una sau mai multe role se blochează cu 7 rânduri.

„Barbarian Gold” este produs de Iron Dog, o subsidiară a 1×2 Gaming. Personajele care îi reprezintă pe luptătorii barbari plătesc cel mai bine, dar la fel de prețioase sunt și simbolurile Wild, care pot ocupa o poziție sau o coloană întreagă.

Simbolul Scatter (scutul pe care se află un craniu de bivol) acordă rotiri extra: 3 Scatters = 8 runde; 4 Scatters =10 runde; 5 Scatters = 12 runde. Jocul special începe în Peștera Lavă, în care fiecare Wild expandabil crește multiplicatorul cu o unitate. Trei Scatters în Peștera Lavă duc jocul special la un nivel superior, în Peștera de Aur, unde fiecare Wild crește multiplicatorul cu o unitate și acordă o rotire în plus.

Mr Bit este o platformă cibernetică de jocuri de noroc care oferă servicii de divertisment în România începând cu anul 2021. Pe lângă platforma de cazino, care include o secțiune consistentă de mese live, site-ul operatorului are și pariuri sportive în cotă fixă. În acest moment, agenția de pariuri online Mr Bit oferă cele mai multe selecții pentru evenimentele sportive din competițiile majore.