Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Metaloglobus mizează pe tineri

Formaţia din cartierul estic al Capitalei, Pantelimon, a avut primul antrenament sub comanda antrenorului Bogdan Argeş Vintilă pe 19 iunie. 14 jucători din lotul vechi sunt aproape siguri că vor rămâne în continuare la echipă, în timp ce la capitolul noutăţi încă nu s-a semnat niciun contract cu cei care au venit în probe sau sunt doriţi să întărească formaţia.

„Reunirea a avut loc pe 19 iunie şi până acum antrenamentele au avut loc pe plan local, la baza sportivă Metaloblobus. Avem câteva noutăţi, însă până nu semnează nu le dau numele. Nu am forţa financiară şi mi poate fura oricine. La capitolul discuţii sunt cu destul de mulţi jucători şi sper să finalizez zilele acestea. Iar la cei pe care îi aveam în curtea m-am axat în prima fază către cei care erau sub vârstă. La momentul acesta sunt destui de mulţi jucători tineri. Nu mă ascund. Nu o să aduc mai mult de doi, maxim trei cu experienţă”, a spus, pentru Liga2.ro, preşedintele Marius Burcă.

În această perioadă caniculară, la baza sportivă Metaloglobus au loc modernizări pentru ca stadionului unde se va juca în Liga 2 să îndeplinească cerinţele federaţiei. În momentul respectiv se lucează la modernizarea tribunelor.

„La baza sportivă s-au pus deja două tribune şi s-au montat scaune. S-a mărit capacitatea stadionului pentru a intra în tiparul Ligii 2. De la 460 pe scaune o să ajungem la vreo 700, asta doar tribuna. În momentul în care difinitivez şi la peluză, atunci o să avem vreo 900 de locuri”, spune Marius Burcă.

Staff tehnic: Bogdan Argeş Vintilă – antrenor principal, Gigel Coman – antrenor secund, Marian Vlad – antrenor cu portarii, Adrian Bondoc – delegat, Constantin Righel – maseur

Jucători care fac parte din vechiul lot şi care au şanse mari să rămână şi în noul sezon:

Portar: Alexandru Nedelcu

Fundaşi: George Caramalău, Alexandru Mitroi, Robert Gherghe, Andrei Sava

Mijlocaşi: Ştefan Stîngă, Valentin Ghenovici, Antonio Popa, Ştefan Niculae, Silviu Dragomir, Alin Robu

Atacanţi: Andrei Voican, Mihai Bilciurescu, Alexandru Potecea