Metaloglobus şi-a primit titlul de campioană şi medaliile pentru cucerirea Seriei a 2-a a Ligii 3

0

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/profan/public_html/clasamentele.ro/wp-content/themes/covernews/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 43

După SCM Piteşti şi AFC Hermannstadt, campioanele seriilor 3, respectiv 5 ale Ligii 3, i-a venit şi rândul echipei Metaloglobus Bucureşti să fie premiată şi felicitată de Federaţia Română de Fotbal pentru câştigarea seriei a 2-a şi promovarea în Liga 2. Chiar dacă a fost a doua echipă din acest sezon al eşalonului trei care a reuşit matematic performanţa promovării, gruparea din cartierul Pantelimon a fost premiată a treia. Trofeul şi medaliile au fost oferite, ca şi în cazul piteştenilor, de Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Vineri, 19 mai, după victoria pe teren propriu în faţa echipei SC Popeşti Leordeni, scor 3-2, în etapa 25-a a Ligii 3, Seria 2, Metaloglobus a dat start petrecerii. Jucătorii, antrenorii şi conducătorii clubului din Bucureşti au fost premiaţi de Răzvan Burleanu pentru performanţa inedită de a obţine promovarea în Liga 2.

Victorie cu Popeşti Leordeni în ultimul meci de acasă din Liga 3

Pe teren, în meciul cu ilfovenii, liderul Seriei a 2-a nu a avut un meci tocmai uşor. Echipa antrenată de Bogdan Argeş Vintilă s-a impus cu 3-2. Andrei Voican (21) şi Ştefan Nicolae (33) au dublat avantajul pentru lider după puţin peste 30 de minute de joc, însă la pauză s-a intrat cu 2-1 după ce Robert Răducan (44) a redus din diferenţă, cu toate că Popeştiul rămăsese în inferioritate la eliminarea lui Romanescu (42), pentru cumul de galbene. În repriza scundă, Robert Gherghe (54) a refăcut diferenţa de două goluri pe tabelă, dar şi oaspeţii au mai înscris o dată prin Leonard Boiangiu (58). În ultima jumătate de oră nu s-a mai înscris, iar Metaloblobus a primit oficial medaliile de campioni, cu toate că de promovat matematic au făcut-o cu trei săptămâni în urmă.

sursa: liga2.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *