Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Nicolae Dică va fi noul antrenor al FCSB

„Am avut o discuție cu Becali și MM, ne-am înțeles. Voi avea un an de zile contract, așa am dorit și eu, și domnul Becali. Dacă voi avea rezultate bune, normal că voi prelungi. Deocamdată mai am două etape cu SCM Pitești în Liga a 3-a și în zilele următoare va trebui să semnez cu Steaua.

Este o trecere mare pentru mine! Este ceva ce mi-am dorit și cred că orice antrenor și-ar dori să fie la cea mai titrată echipă din România.

Îl cunosc foarte bine pe Becali și nu am emoții. Știu ce am vorbit cu el ieri și cred că sunt capabil să gestionez acest lucru.  Am propus anumiți jucători, rămâne să vedem dacă pot veni.

Eu mi-aș dori să fiu antrenor principal, am avut discuții cu cei de la FRF să văd dacă pot sta pe bancă. La anul, în vară, voi termina cursurile pentru licența Pro„, a spus Dică la TV Dolce Sport.

Nicolae Dică a fost antrenor secund la FCSB la începutul sezonului trecut, când principal a fost numit Mirel Rădoi. În acest sezon, Dică a antrenat la SCM Pitești, formație de Liga a 3-a, cu care a promovat deja în eșalonul secund.