Olimpia este penalizată din nou cu patru puncte

0

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/profan/public_html/clasamentele.ro/wp-content/themes/covernews/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 43

La fel ca la precedenta şedinţă a Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, Olimpia Satu Mare a suferit o penalizare de patru puncte şi cade din nou pe loc retrogradabil.

”Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal a dispus sancţionarea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 16.11.2017-30.11.2017.

Comisia a acordat termen în data de 20.12.2017, ora 15.00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Voicu Ionuţ Adrian pentru a evita în continuare depunctarea, este verdictul Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF în cazul litigiului Olimpiei cu Adrian Voicu, unul asemănător fiind dat şi în cazul lui Adrian Iacob Ciul.

sursa: liga2.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *