Pandurii și-a întinerit lotul și speră la salvarea de la faliment

0 0

Aflat în insolvență și cu mari probleme la nivel de acționariat, CS Pandurii Târgu Jiu speră totuși să termine campionatul și să găsească soluții de finanțare pentru a putea continua activitatea.

După victoria cu Internaţional Băleşti (2-0) şi remiza cu Petrolul Bustuchin (1-1), Pandurii Târgu Jiu a câştigat cel de-al treilea amical al iernii, scor 1-0 cu ACSO Filiaşi, prin golul izbutit de Adrian Şut, în minutul 7. La divizionara secundă a debutat şi atacantul Brian Lemac, adus de la “U” Cluj.

”Mai avem nevoie de cel puţin doi-trei fotbalişti. Dacă vor veni jucătorii pe care eu şi antrenorul îi dorim nu o să am nicio emoţie cu retrogradarea. Cunosc nivelul din liga secundă şi dacă voi reuşi să aduc jucătorii cu care sunt în discuţii, nu o să am emoţii”, a spus noul director sportiv al gorjenilor, Emil Dică, după ce Pandurii a semnat cu Moga, Băjan (ambii de la ASA Târgu Mureş), Milenko Skoric (Kolubara Lazarevac) şi C. Ionică (Naţional Sebiş).

Pandurii a mizat pe: Moga – D. Pîrvulescu, Turda, Celea, Drugă – Raiciu, Skoric, Şut – Tudoran, Dănăricu, Ionică, iar pe parcurs au mai intrat: D. Popescu, Jianu  – Vasilescu, Vodă, Băjan, Dodoi, B. Lemac, Dănescu (junior), Marek (junior) şi Măicăneanu (junior). Antrenor: Adrian Bogoi

Din păcate, Pandurii Târgu Jiu ar putea rămâne fără unul dintre cei mai importanţi tineri jucători pe care îi are în lot şi care a arătat o formă bună în prima parte a sezonului. Autor a şapte goluri în prima parte a sezonului, atacantul de 19 ani Gabriel Dodoi a depus memoriu pentru a deveni jucător liber, din cauza restanţelor salariale. Analizat pe 6 februarie de Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF, cazul a rămas în pronunţare pentru data de 13 februarie.

 

În pauza competiţională de iarnă, Dodoi s-a aflat pe lista de achiziţii a mai multor echipe, printre care şi liderul Ligii 1 CFR Cluj. Practic, singura şansă ca Pandurii să facă rost de bani în această perioadă era transferul tânărului jucător, după ce membrii asociaţi nu şi-au mai onorat obligaţiile financiare de mai bine de un an.

Pandurii a câştigat mult mai clar al patrulea amical, jucat în compania echipei de liga a treia, Internațional Bălești, scor 4-0, autorii golurilor fiind Bogdan Dănăricu, Brian Lemac, George Tudoran şi Cosmin Ionică.

În acest ultim test, antrenorul Adrian Bogoi a mizat pe: Jianu – Băjan, Turda, Celea, Brânzan – Raiciu, Skoric, Şut, Dănăricu, Dodoi şi Ionică, iar pe parcurs au mai intrat: Popescu – Vodă, Vasilescu, Tudoran, Pârvulescu, Lemac, Marek, Măicăneanu, Mudăvoiu şi Dănescu, ultimii patru fiind juniori. Accidentaţi, Stanca, Moga şi Şendroiu nu au evoluat.

 

Miercuri, Pandurii va întâlni liderul din Liga a 4-a Vâlcea, Flacăra Horezu, iar sâmbătă va juca cu ACS Şirineasa, liderul Seriei a 4-a a Ligii 3.

 

sursa: panduriics.ro și liga2.ro

foto: panduriics.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *