Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Pariuri pe sporturi virtuale – O armă cu două tăișuri?

Cine a intrat într-o agenție de pariuri sportive măcar pentru câteva minute, cu siguranță a văzut anumite sporturi virtuale derulându-se pe un monitor, fie că a fost vorba de curse de câini, cai, auto sau moto, de o partidă de tenis, de ciclism sau de un meci de fotbal. Ei bine, aceste sporturi au devenit populare de mai bine de un deceniu, iar o bună parte dintre pariori se folosesc de aceste sporturi virtuale pentru a testa diverse strategii pentru pariuri.

Totuși, este bine-cunoscut faptul că aceste jocuri funcționează pe același principiu ca și jocurile de cazinou, cum ar fi jocurile video slots sau ruleta, în sensul că există o marjă de câștig prestabilită care urmează să fie atinsă odată la o anumită perioadă de timp, într-un mod aleatoriu. Așadar, în ce măsură pot fi aceste sporturi virtuale profitabile?

Interesant este că specialiștii din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori din România au făcut o simulare în acest sens, ia rezultatele obținute au fost cel puțin surprinzătoare. Pentru experimentul cu pricina s-a folosit fotbalului virtual, care constă într-un campionat virtual cu 16 echipe, care se desfășoară pe parcursul a 30 de etape. Fiecare etapă se joacă odată la 3 minute, iar un întreg campionat se rulează în aproximativ 2 ore și jumătate. Acest lucru le oferă posibilitatea pariorilor să încerce strategii de termen lung și să le pună în aplicare într-un timp foarte scurt.

Specialiștii au folosit strategia Martingale, care presupune dublarea mizei după fiecare pierdere, până la obținerea unui pariu câștigător, cu scopul de a testa fezabilitatea pe parcursul unui sezon. Au ales una dintre echipe, bazându-se pe statisticile din sezonul virtual anterior și au aplicat pariul Sub 2.5 goluri. Echipa respectivă avusese o medie de 2.4 goluri pe meci în stagiunea care tocmai se încheiase, iar la finele simulării, după un sezon întreg, deși media de goluri pe meci a echipei a crescut la 2.56 goluri pe meci, simularea a fost una de succes: cu 14 pariuri câștigătoare și 16 pierzătoare, testul a generat o creștere a băncii cu 12.6% față de suma de pornire.

 

Dacă vrei să încerci și tu o astfel de strategie îți propunem un operator de pariuri sportive online care îți oferă posibilitatea de a paria pe 6 tipuri de sporturi virtuale; intră pe site, află tot ce trebuie să știi despre acest operator și apoi demarează procesul de înregistrare. În mai puțin de 5 minute, odată ce ți-ai și alimentat contul, vei putea începe să pariezi pe sporturile tale preferate online.

Gândește-te că strategia Martingale este probabil cea mai riscantă dintre toate, fapt pentru care ar fi bine să joci ceva mai precaut. Chiar și Fibonacci, care este ceva mai sigură, este tot cotată ca fiind o strategie riscantă. Pentru a avea mai multă siguranță, poți juca strategia mizei fixe, care să nu reprezinte mai mult de 5% din banca ta inițială. Astfel, vei avea șanse infime de a-ți falimenta banca, chiar dacă vei traversa un sezon nereușit.

Dacă vrei o abordare interesantă și totodată economică, poți încerca să mizezi pe scorul corect al partidelor, folosind strategia profitului fix sau ceva similar. De asemenea, foarte populare sunt și strategiile pe X-uri, în care pariorii așteaptă venirea unui rezultat de egalitate pentru a-și recupera investiția și pentru a genera profit.

Cert este că, pariurile pe sporturile virtuale îți oferă posibilitatea de a testa tot felul de strategii năstrușnice într-un timp foarte scurt, lucru care te poate ajuta și pentru pariurile reale pe fotbal. De altfel, cunoscătorii au remarcat faptul că aceste campionate virtuale sunt foarte similare cu cele reale din punct de vedere al desfășurării de forte și al rezultatelor, inclusiv atunci când vine vorba despre surprize. Așa că dacă vrei să-ți testezi cu adevărat flerul și intuiția, nu mai trebuie să aștepți luni de zile, ci poți să parcurgi sute de etape într-o singură zi!