Prima achiziţie a Miroslavei pentru Liga 2

0

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/profan/public_html/clasamentele.ro/wp-content/themes/covernews/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 43

Primul transfer pentru campionatul Ligii 2 al Ştiinţa Miroslava este jucătorul care a contribuit decisiv la promovarea istorică a ieşenilor. Chiar dacă obţinea victoria în ultima etapă la Miercurea Ciuc, cu AFK Csikszereda (1-0), Ştiinţa depindea de rezultatul meciului dintre AFC Hărman şi CSM Paşcani. Braşovenii promovau cu o victorie, însă, în al treilea minut de prelungiri, portarul Paşcaniului înscria şi egala, spulberând visul Hărmanului şi provocând bucurie la Miroslava.

Jan Turiţă, năruia, în ultimele secunde ale prelungirilor meciului de la Hărman, visul braşovenilor, atunci când înscria cu o lovitură de cap din plonjon, din apropiere, o minge respinsă greşit de omologul său al echipei adverse, Potcoavă.

Portarul Jan Turiţă (26 de ani) a fost prezentat oficial ca nou jucător al Ştiinţei pe pagina de facebook a clubului. Goalkeeperul originar din Broşteni, judeţul Botoşani, a mai evoluat în cariera sa pentru Sporting Suceava, iar în urmă cu două sezoane a prins două meciuri în Liga 2 la Bucovina Pojorâta. De la echipa suceveană a ajuns la CSM Paşcani, iar acum a semnat cu Ştiinţa Miroslava.

Dacă a bifat primult transfer, Ştiinţa Miroslava este pe punctul de a trimite spre Liga 1 al doilea fotbalist în mai puţin de şase luni. După Ionuţ Panţîru, acontat de clubul din Iaşi, CSM Poli, în iarnă, fundaşul Andu Moisi se află în aceste zile la Tiraspol, acesta primind acordul conducerii de la Miroslava pentru a fi testat de Flavius Stoican în vederea unui viitor transfer.

Nou-promovata Ştiinţa Miroslava se va reuni, vineri, 23 iunie, pentru pregătirea primului sezon de ligă secundă din istoria clubului. După trei săptămâni de vacanţă, antrenorul Cristian Ungureanu şi-a dat întâlnire cu elevii săi la Baza Sportivă din Uricani, vineri dimineaţă, la ora 10:30. Pe 5 iulie au programat un cantonament la Odorheiu Secuiesc.

 

sursa: liga2.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *