Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Prima dată când joci Craps? Trebuie să cunoști aceste reguli nescrise!

Dacă este pentru prima dată când te joci Craps, trebuie să fii atent exact ca atunci când ești atent la orice joc nou. Dacă nu cunoști foarte bine regulile și nici nu știi care sunt cele mai bune strategii de joc, tot ceea ce poți face este să fii atent, să nu investești foarte mulți bani și să încerci pe cât posibil să afli cât mai multe secrete din jocul respectiv. Acum că am stabilit care sunt regulile generale, aplicabilitatea acestora este oarecum diferită în funcție de joc, iar astăzi vorbim despre Craps. Dacă urmează să te joci pentru prima dată la Craps, iată care sunt cele mai importante reguli nescrise pe care trebuie să le cunoști:

Nu îi da bani dealer-ului

Deși acest lucru nu este posibil la foarte multe jocuri, să poți da bani cash dealerului este o acțiune posibilă când vine vorba despre Craps. Un slot simplu precum Book of Ra este conceput pentru a-ți putea lua banii direct din portofel, dar la craps, există mai multe motive pentru care un jucător nu ar trebui să se implice în tranzacții directe cu dealerii. De exemplu, primul motiv și poate și cel mai important este că majoritatea cazinourilor nu permit ca jucătorii să ofere bani cash direct unui dealer pentru că nu este un lucru permis și în esență, este un proces dăunător atât pentru cazino, dar și pentru jucător. Cazinourile fizice nu permit acest lucru, iar dacă dealerul acceptă bani cash, acesta va fi penalizat.

Un alt motiv foarte important pentru care un jucător nu ar trebui să ofere niciodată bani cash unui dealer sau unui angajat al cazinoului este pentru că va trezi suspiciuni. Suspiciuni legate de tranzacții financiare, colaborări între angajați și jucători sau alte potențiale strategii de păcălire a cazinoului. Toate acestea sunt interzise, iar cazinoul va lua măsuri preventive înainte de se afla într-un pericol financiar. Prin acest lucru, un jucător trebuie să înțeleagă că nu este permisă nicio legătură între cazinouri și dealeri, mai ales când vine vorba despre detalii financiare. Dacă mergi într-un cazino nou și nu știi care sunt condițiile de pariere, ar trebui să fii atent la detalii și să te informezi cu privire la regulile jocului.

Nu spune cuvântul “șapte”

Evident că la un joc de noroc, primele care intră în discuție sunt superstițiile legate de ceea ce ar trebui să faci și ce să nu faci atunci când te joci și cu alți jucători la masă. Unii jucători au propriile superstiții pe care le practică mai mult sau mai puțin, iar alte jocuri sunt pline de superstiții cunoscute de către toți jucătorii care sunt pasionați de jocurile respective. În cazul unui joc de Craps, jucătorii sunt conștienți de faptul că cifra “șapte” nu ar trebui niciodată rostită. Dacă vei spune această cifră la Craps, vei vedea foarte multe fețe supărate care se îndreaptă direct spre tine. Cifra 7 este una dintre cele mai cunoscute superstiții ale acestui joc.

Ar trebui să ai în vedere faptul că pariurile pe cifra 7 se pot plasa oricând la masa de joc, dar trebui să găsești o cale prin care să te faci înțeles și astfel, dealerul să poată înțeleagă ce anume vrei să pariezi. Rostirea cifrei 7 va închide masa de craps, va instala liniștea și va forța unii jucători să creadă că ghinionul este primul care va urma pe zarurile aruncate la masa de joc. Data viitoare când joci Craps, încearcă un experiment și rostește acest cuvânt pentru a vedea ce se întâmplă.

Nu atinge numerele

Regulile de la Craps spun foarte clar că există un mod corect în care trebuie să plasezi pariurile. Niciodată nu ar trebui să atingi numerele de pe masă, dacă acestea nu se află în dreptul locului tău de la masă. Dacă ești așezat într-o extremitate a mesei, poți oricând să plasezi chipsuri pe toate pariurile pe care le ai disponibile lângă tine. Dacă în schimb îți dorești să plasezi chipsuri pe anumite pariuri care se află destul de departe lângă dealer, încearcă să nu atingi numerele și să nu te deplasezi chiar tu până la respectivele pariuri. 

Regulile din Craps spun foarte clar că este datoria unui dealer să plaseze acele pariuri și prin urmare, comunicarea dintre tine și acesta ar trebui să fie una simplă. Comunică dealerului care sunt pariurile pe care dorești să le plasezi, iar acesta va așeza chipsurile pentru tine. 

Folosește zarul doar cu o mână

Când este rândul tău să arunci zarurile, încearcă pe cât posibil să nu practici aruncarea zarurilor într-un mod greșit. Pentru că majoritatea celor de la masă vor crede că aceste lucru este semn al ghinionului suprem. Folosește o singură mână atunci când arunci zarurile pentru că nu vrei să pară că ascunzi ceva atunci când arunci zarurile. Cazinoul este mereu cu ochii pe mesele de joc, iar jucătorii care par suspicioși vor fi atenționați imediat.

Jucătorii care intenționează să trișeze folosesc foarte frecvent ambele mâini pentru a încerca să înlocuiască zarurile originale cu un set de zaruri fake și măsluite. Păstrează mereu o aparență corectă și nu încerca să trișezi pentru că nu te va ajuta niciodată.

Concluzie

Acestea sunt cele mai bune reguli nescrise din jocul de Craps pe care va trebui să le respecți pentru a avea parte de o experiență cel puțin corectă. Mult noroc și nu uita că mereu câștigurile mari sunt cele care te vor face să continui.