Primul antrenor schimbat în 2018: Leo Grozavu îi ia locul lui Ionuț Popa la ACS Poli

0
oul antrenor al echipei de fotbal ACS Poli Timişoara, Leo Grozavu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că a venit la un club de tradiţie, unde există multă speranţă dar şi multă responsabilitate.
„Mulţumesc conducerii pentru încredere. Îmi dau seama că am venit la un club de tradiţie, ştiu ce înseamnă Timişoara. Ştiu că există multă speranţă, dar în acelaşi timp simt şi foarte multă responsabilitate. Sunt omul faptelor! Timişoara merită o altă performanţă, mai mult decât mi-aş propune rămânerea în prima ligă. Dar totul trebuie făcut cu multă răbdare, cu paşi bine calculaţi!”, a afirmat tehnicianul.
Noul tehnician „alb-violet” va fi ajutat de secunzii Octavian Benga şi Alin Paleacu, antrenor cu portarii fiind Călin Frunză, iar preparator fizic Ovidiu Chiribici.
 
„Avem mare încredere în Leo Grozavu, un om cu experienţă vastă în fotbal, un om foarte serios. În afară de dânsul, nu s-a vehiculat niciun alt nume pentru postul de tehnician”, a spus preşedintele clubului, Radu Birlică, în conferinţa de presă.
În vârstă de 50 de ani, Leo Grozavu, care a semnat luni cu Poli Timişoara un contract valabil până-n vară, cu opţiune de renegociere, a mai antrenat formaţiile FC Zalău, Universitatea Cluj, FC Minerul Baia Mare, FC Botoşani, CSM Iaşi, Luceafărul Oradea şi Gaz Metan Mediaş.
ACS Poli Timişoara este pe locul 9 în clasament, cu 26 de puncte, în timp ce FC Voluntari este un loc mai jos, cu 25 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *