Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Reacții după CS U Craiova – Sepsi 1 – 0

Devis Mangia, italianul de pe banca lui CS U Craiova, a vorbit la LOOK TV despre victoria oltenilor reușită în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe: ˝Sunt mulțumit că nu am primit gol, chiar asta le-am spus jucătorilor înainte de meci și mă bucur că acest lucru nu s-a întâmplat. Am spus înainte de meci că va fi foarte greu cu Sepsi. Echipa s-a schimbat, e mult mai bună, mult mai organizată, stă mult mai bine în teren. Toată echipa noastră a jucat bine, dar cele mai importante sunt cele trei puncte. Nu știu câți spectatori au fost, dar să recunoaștem că e dificil să vii la stadion în această perioadă, este foarte foarte frig. Chiar și mie, pe bancă, mi-a fost foarte frig în ultimele minute. Ceea ce îmi doresc eu în continuare e să avem posibilitatea să luptăm. Asta îmi doresc. Vom continua să muncim și vom vedea la finalul sezonului ce se va întâmpla”.

Marcatorul golului victoriei, Gustavo, a declarat pentru Telekom Sport: „Mă bucur mult că am ajutat echipa să câștige trei puncte, asta e cel mai important. A fost un meci greu, Sepsi a jucat bine. Nu ne gândim la titlu, ci la meciul cu Voluntari de etapa viitoare”

De cealaltă parte, Eugen Neagoe, tehnicianul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a fost extrem de dezamăgit după eșecul suferit de echipa sa și a declarat pentru Telekom TV:  „Am făcut un joc tactic foarte bun, i-am blocat bine pe Gustavo, Băluță și Mitriță. Plecăm fără puncte, dar lăsăm o impresie bună. Jucătorii au luptat până la capăt, au alergat după fiecare minge. Dacă marcam înainte de pauză, puteam să plecăm de aici cu toate punctele. Asta mă doare cel mai mult: sunt foarte supărat că am primit acel gol din fază fixă. Păcat de efortul fantastic depus de noi și de jocul bun. Ne așteaptă un meci greu cu Chiajna, vom încerca să ne recuperăm și să jucăm mai bine decât am făcut-o în această seară. Totdeauna mi-a fost dificil să înfrunt Universitatea Craiova, dar viața m-a dus și în alte locuri și a trebuit să fac asta. Nu mi-e ușor. Am făcut parte din acea generație fantastică care a cucerit ultimele trofee pentru Universitatea Craiova. Mi-aș fi dorit ca Sepsi să câștige în această seară, iar Craiova să ia campionatul.Merită asta, au jucători buni și niște suporteri fantastici”

 

[standings league_id=1]

 

foto: gsp.ro