Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Reacții după Dinamo – FCSB 2-2

Dinamo a fost aproape de o victorie mare cu FCSB, iar Vasile Miriuță a ținut să-i răspundă ironic lui Nicolae Dică, după ce tehnicianul roș-albaștrilor a subliniat superioritatea echipei sale și faptul că oaspeții puteau chiar să câștige derby-ul de pe Arena Națională.

„Cred că Dică a văzut alt meci, să vină să-i dau eu ochelarii mei să vadă mai bine. Asta e, au egalat, ne pare rău, dar de luni vom strânge din nou rândurile. Sunt supărat un pic, dar trebuie să rămân pozitiv. Vom fi în play-off. Nu avem voie să ne gândim la altceva”, a fost mesajul lui Miriuță, la finalul derby-ului de pe Arena Națională.

„Ne pare rău. E dureros să pierzi două puncte în ultima secundă. Ne pare rău și pentru Hanca. Trebuie să se liniștească. Ăsta e fotbalul. Avem șansa să ne reparăm greșeile. Suntem o familie. Pierdem împreună, câștigăm împreună. Trebuie să le mulțumim fanilor, care au fost minunați, ca de fiecare dată. Este un gol trist și o acțiune tristă, nu am reușit să obținem cele 3 puncte. Când am ales să vin mi-am asumat play-off-ul. Am jucat mereu cu sabia deasupra capului. Sper să ne concentrăm maxim la meciul cu Astra și să obținem calificarea”, a declarat Torje la TV Digi Sport.

 

La finalul celor 90 de minute, Dică i-a luat apărarea lui Vlad, pe care nu-l consideră vinovat la golul marcat de croatul Pesic, apoi a explicat cum a reuşit să revină de la 0-2 la 2-2. Încântat de atmosferă, fostul decar din Ghencea a vorbit frumos despre Budescu, autorul unui assist superb la golul marcat de Man: „Chiar dacă am avut momente bune de joc, credeam că suntem în ziua în care nu intră mingea în poartă. Băieţii au avut reacţie pe final, cred că dacă mai aveam şapte minute puteam chiar să câştigăm. A fost o greşeală colectivă la primul gol, nu doar a lui Vlad. După ce a ajuns mingea la Torje n-am reuşit să oprim faza. În partea a doua am încercat să fim mai ofensivi, am revenit la 4-2-3-1, lucru pozitiv e că am avut reacţie după 2-0. Mie, ca antrenor, îmi place să am parte de o astfel de atmosferă. Budescu e un jucător de mare valoare. Campionatul nu e încă jucat, toate echipele din playoff vor avea şanse la titlu. Partida cu Lazio va fi mai grea decât cea de la Bucureşti”, a spus Dică, la Digi Sport.

 

foto: gsp.ro