Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Reacții după FSCB – CFR Cluj, scor 1 – 1

Interesant că egalul îi mulțumește pe bucureșteni dar îi nemulțumește pe clujeni, care au jucat în deplasare și teoretic ar fi trebuit să fie mulțumiți cu egalul care îi menține pe locul întăi în clasament.

”Îmi doream să câștigăm, dar la cum am arătat în prima repriză, nu meritam. Am dominat repriza secundă, am avut posesie, ne-am creat câteva ocazii, am și egalat. Nu mai contează dacă a fost s-au n-am fost penalty, important e că am egalat, și CFR nu s-a distanțat. Adversarii nu au contat în repriza a doua, nu ne-au surprins cu nimic. S-a simțit absența celor doi atacanți de careu, Alibec și Gnohere. Tănase și-a făcut treaba, a scos penalty. Vlad trebuie să învețe din greșeli, noi avem încredere în el. Mai sunt meciuri de jucat, nu s-a decis campionatul în seara asta” a declarat după partidă, Nicolae Dică, antrenorul FCSB.

 

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj a spus după meci: ”Înainte de meci aș fi acceptat 1-1, dar după ce am condus 1-0 suntem dezamăgiți. Cei de la Steaua nu știu cum ar fi înscris dacă nu era acel penalty. Nu cred că Steaua va mai vorbi de penaltyuri. Arbitrajul a fost incredibil. La pauză, arbitrul se ține de gât cu jucătorii Stelei și vorbeau. Nu se poate așa ceva. Până la urmă rezultatul e echitabil. Dacă Țucudean ar fi făcut 2-0 încheiam meciul. Campionatul se joacă. Mi se pare incredibil înjumătățirea punctele în play-off”.

 

Constantin Budescu, mijlocașul FCSB-ului este mulțumit de rezultat: ”E bine că n-am pierdut, după ce am fost conduși. CFR e o echipă bună și o să ne luptăm până la final pentru titlu împreună cu celelalte echipe care vor fi în play-off. Este bine că am înscris, dar nu contează cine înscrie, important este să câștigăm. Nu e normal ca fanii să-l huiduie pe Coman. Se întâmplă oricărui jucător să prindă o zi mai slabă. Sperăm să ieșim bine din meciurile cu Lazio și Dinamo.˝

 

În schimb, George Țucudean, atacantul echipei CFR Cluj spune că este: ”Nemulțumit de rezultat. Nu știu dacă a fost penalty pentru FCSB. Important este că rămânem pe primul loc. În afară de penalty n-au avut alte ocazii. Ne-am închis bine. Trebuie să câștigăm ultimele două meciuri din sezonul regular. Lupta pentru titlu se va da în play-off. Mai este Craiova, Astra vine din urmă. Campionatul este deschis”.

 

Clasamentul cu două etape înainte de încheierea sezonului regulat:

[standings league_id=1]