Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Reacții după Poli Iași – FC Botoșani 1-0

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, e supărat pe elevii săi în urma înfrângerii de pe terenul lui Poli Iași, scor 0-1. Botoșănenii vin după egalul din etapa trecută cu „lanterna roșie” Juventus București, scor 0-0.

„Concluzia o voi trage după ce voi revedea meciul. În prima repriză cred că am făcut un joc defensiv bun, nu a fost o repriză rea. Am avut ceva oportunități, dar n-am avut decizia foarte clară la finalizare. O simplă scăpare de moment ne-a costat. Batem pasul pe loc și, din păcate, nu prea mai avem timp să dregem lucrurile. Mai avem două meciuri pe care suntem obligați să le câștigăm”, a declarat Costel Enache la TV Telekom Sport.

Trupa din Copou a reuşit să se impună datorită golului marcat de Andrei Cristea, în minutul 53. Oaspeţii au alergat după egalare, dar defensiva propusă de Flavius Stoican a rezistat, iar gazdele speră la ultimul loc de play-off: „E ceva frumos, e ceva fantastic, pentru că aceşti oameni merită, pentru că sunt aproape de noi inclusiv la antrenamente. Aseară au fost şi ne-au susţinut. Sperăm la play-off şi datorită lor, datorită jucătorilor. Mulţi oameni care lucrau la teren, aseară, când a început să ningă, au pus mâna şi au dat zăpada la o parte. A fost o partidă bună, cu atitudine, poate că finalul a fost mai incendiar, iar acum sperăm la play-off. A fost un meci echilibrat, dârz, a fost o presiune în plus pe umerii fiecărui jucător. Mă aşteptam să fie un meci greu, dar e mult mai greu când ştii că îi poţi face fericiţi pe oameni. Am jucători în faţă care fac diferenţa”, a declarat Flavius Stoican pentru DigiSport.