Clasamente fotbal

Clasamente fotbal, liga 1, liga 2, liga 3, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga

Ripensia a fost prima echipă de liga doua care s-a reunit în această vară

Președintele grupării ripensiste, Radu Ienovan a pregătit un buget de 250.000 d e euro pentru acest sezon și își dorește o clasare onorabilă, dar totuși se dorește performanță. Arena din Ciarda Roșie a intrat în modernizări pentru a primi licența pentru liga a doua. Anumite partide, mai importante, e posibil să se joace și pe ˝Dan Păltinișanu˝.

Roș-galbenii lucrează și la completarea grupelor de juniori, deoarece la Liga a II-a sunt obligatorii cinci, de la juniori A la E. ”Noi avem deja zece jucători ai noștri, dintre tineri, pentru juniori A. Pentru celelalte grupe, suntem în discuții pentru o colaborare, și cu LPS Banatul, și cu CSȘ Bega. Ne dorim de asemenea o colaborare cu Poli Timișoara, ei având o bază foarte mare de juniori”, a precizat președintele Ripensiei pentru tmsport.ro

Deocamdată, la Ripensia se merge pe continuitate. ”Am prelungit contractele jucătorilor. Doar Ștreangă a plecat, din cauza unei probleme medicale. Avem o ofertă pentru Mediop de la un club din Liga I. Vă pot spune doar că nu este Poli Timișoara. Plecările vor fi și în funcție de sosiri”, a mai dezvăluit Radu Ienovan pentru aceiași sursă.

Echipa va face pregătire centralizată la Timișoara, iar primul meci de verificare va fi în 8 iulie. Au fost prezenți: Rădulescu, Filip, Popa, Mânecan, Toma, Luca, Stoi, Bobină, Vlădia, Popescu, Golda, Mediop, Olărescu, Dumiter, Apro, Matiș, Semeniuc, Nanu, Olar, Grunță, Ungureanu și Vasiliu. De asemenea, echipa a avut trei tineri fotbaliști testați. Este vorba despre Alexandar Radovan, jucător născut în 1993 trecut pe la Cocoșul Orțișoara și Unirea Banloc, dar și de juniorii născut și 1999 de la LPS Banatul Răzvan Cluci și Ionuț Mărgan.

Remus Steop caută întăriri, cu excepția jucătorilor U21, unde clubul are fotbaliști. ”Avem multă încredere, ca de fiecare dată când am început pregătirile, a fost unul dintre factorii importanți pentru noi. Probabil vom face o pregătire centralizată. Eu de fiecare dată când am preluat o echipă, obiectivul meu a fost să bat toate echipele, să câștig toate jocurile. Rămâne de văzut la sfârșit de campionat ce va fi. În funcție de cine pleacă, probabil vor și veni, în funcție de ce se preconizează legat de obiective, în funcție de partea financiară, putem discuta de veniri și plecări. Deocamdată, am început pregătirile și vom vedea pe parcursul perioadei următoare ce vom face. Sunt câteva posturi care sunt descoperite, dar rămâne de văzut dacă vom putea aduce jucători la cerințele noastre. La U21 stăm destul de bine anul acesta, mai ales că acum joacă fotbaliști născuți în 1996. Problema e la fundașii centrali, în general în zona centrală, zona laterală, în atac. Fiecare compartiment ar putea fi îmbunătățit”, a declarat tehnicianul pentru tmsport.ro

sursa: tmsport.ro